Deletedmom27337 250₺ lik alışverişten 50₺ çek kazandım alt limitsiz. Fakat çeki kulkanamıyorum aktif değil diyor. Kazanıp çeki kullanabilen varmı aranızda???
ofkelisirin Deletedmom27337 dün gittik o kampanya bitcek demişti bugünden için onun yüzünden aktif değildir canım
Deletedmom27337 mervedmr o zmn bnde değil mi sorun 🙈 ama kullanabiliyor olmamız lazım 24 ocak 1 şubat arası diyor
Deletedmom27337 Zlm bugün aktif olucaktı olmadı mervedmr mervedmr ofkelisirin e bebeği aradım kayıt oluşturdum onlar beni aradı bir çok kod da hata yaşamışlar Arayan çok olmuş kayıt oluşturdular yeniden tanımlayacaklar kodları isterseniz bir arayın
Deletedmom27337 mervedmr düzeldi mi??? Bnm şuan düzeldi. İki kez aradım müşteri hizmetlerini sağolsunlar hemen yardımcı oldular
Deletedmom27337 ofkelisirin 20-23 arası alışveriş yapanlara vermişler. Kullanma süresi de 24 ocak 1 şubat arası yani bugün başladı
Deletedmom27337 Prensesimmmm1 20-23 ocak arası 250₺ lik alışverş yapana 50₺ çek kampanyasıydı. Kullanım tarihide 24ocak 1 şubat arası
mervedmr Deletedmom27337 Evet dönüş yaptılar bilgileri ilettiler yarın için dönüş yapacaklardı ama ben mağazadan kullandım artık