Acemiannnne E bebek bez indirim kuponlarini nasil aliyosunuz burada gordum ama nasil oluyor bilmiyorum malum bez fiyatlari uctu
nazlieylul Acemiannnne ebebek kendi gönderiyor ama kendi markası okadar pahalandı ki alınacak gbi değil
emirinannesii of evet ya uygun diye e bebegin markası baby me var ona geçtim o da ucmus napıcam bilmiyorum artık 50 adet bez 98 tl bu nedir ya
nazlieylul emirinannesii aynen öyle hem uygundu hemde iyiydi şimdi sadece geceleri ondan takıyorum kuru tutuyo hep taşırmıyo da 4 numarası uçtu
emirinannesii nazlieylul evet ya bende 4 numara alıyorum.. canbebe deniyim dedim aman allahım bu kadar kötü bir bez görmedim cidden napcaz böyle bilmiyorum artık yakında eminönünden bez alıp evde kazanda kaynatcaz eski usul🤣
nazlieylul emirinannesii bn goon alıyorum şimdi ondan memnunum yumuşak hem premium soft olan can bebe bnde aldım içinde ne varsa kaskatı gündüzleri idareten kullanıyorm bnde
Acemiannnne A101e baby turco geliyor persmene gunu indirimli ben kullandim memnun kaldim deneyebilirsiniz