Sareee11 AnnaKarenina_ merhaba e devlet üzerinden nereye ne yazıcam başvurmak için öğrenebilir miyim? E başvuru yazınca çıkmadı
HMM061221 Benim de bir ay oldu ön değerlendirme kabul edildi diyor. Sosyal yardımlaşmaya aktarılmış süreç devam ediyor diyor. Ne zaman sonuçlanır acaba?
Sareee11 HMM061221 merhaba nereye naslş başvuruyoruz bilmiyorum da 🤦♀️ Başvurmak için gerekli kriter var mı?
Deletedmom_78 HMM061221 e başvuru sayfasından mı başvırdunuz ben başvurdum işleme alındı sşyor sizde böyle bir şey söylendi mi?
HMM061221 Sareee11 e devlet üzerinden sosyal yardım hizmeti yazınca çıkıyor ordan başvuru yapabilirsiniz
HMM061221 Deletedmom_78 Evet e başvuru üzerinden sosyal yardım hizmeti bölümünden yaptım ben de işleme alındı yazmıyor dediğim gibi yazıyor 🤷♀️
Aselruya Ya ben anneme başvuru yapmıştım olumlu sonuçlandı iki ay olacak ama hala para yok piyasada nasıl alacak ki bu parayı
Mercimek26 Defnoss44 aynen. Annemin kabul edildi yazdı ilk başta. Hemen ertesi günü 300 tlyi pttden çekti. Benim 4. sınıfa giden kardeşim var. Onun eğitim masrafları için falan diye yazı yazmıştık. Sanırım ondan dolayı hemen onaylandı.
AnnaKarenina_ Sareee11 e başvuru yazınca ilk çıkan sayfaya tıklıyorum bende yoksa sosyal yardım başvuru yazın belki öyle çıkar