HurremSultan Benim kiizm saat 10 da tam uyuyo gece 36633636 defa kalkiyo sabah 7 de biraz düzgün uyumaya başlıyo saat 10 a kadar yada 9 buçuğa kadar sizce iyi mi bu saatler yoksa değişiklik mi yapmalıyım uyuma saatini akşam 9a çekmeye dusunuyorum kalkma saatini kendine bırakmayı sizce napim cidden zaten gece çok kalkiyo çok yoruldum
YorgunAna07 HurremSultan benim bebeğim de 7 ay 9 günlük, doğdu doğalı ilk 50 gün hariç bu zamana kadar korudum en geç 7 de gece uykusuna yatmak ister günğdz uykuları en fazla 1 saat uyur 2 uyku veya 3 uyku yapar pek karışmam ne zaman uyumak isterse uyuturum, günğdz az da uyusa çokta uyusa gece bilmem kaç defa uyanıyo emmek için, akşam 6 da 7 de 8 de de yaptırsam yşne uyanıyo sabaha 7 de hep uyanmıştır belki emdiği için uyanıyo bilmiyorum ama değişmiyor yani
Ecemceylan HurremSultan Benim bebeğim de 7 ay 1 haftalık. Uyku düzenimiz tam olarak sizinle aynı. Düzenini kendi belirledi 7. Ayımına girdiğinden beri geceleri çok uyanmaya başladı,yoksa çok memnundum uyku düzeninden.
Hbbknk HurremSultan o ayda kızım akşam 8 8.30 uyur sabah 7 7. 30 uyanır 10 da birinci uyku 45 dk 2 saat ara sonra 2 uyku 1 -1.30 saat 2 saat ara Uyku 45 dk Düzene oturtun hayatta olduğunuzu anlıyorsunuz yoksa hiç dinlenemeye vaktiniz olmuyo ☺️
Momanne06 HurremSultan benim oğlan 7 ay 14 günlük akşam 9 10 gibi uyuyor ben yatmadan mama içiyorum sabah 6 7 gibi uyanıyor tekrar mama sonra 9 da uyanıyor bazen Yarım saat geri ileri oluyor
HurremSultan YorgunAna07 anladim benimki gündüz hiç uyumuyo ya bi kere öyle 1 de yatiyo taş catlasın 2 saat gündüz uykusu yapar bazen bazen 1 saat 2 kez yapar gündüz uykusunu saati 9 a ceksemmi sence sabah kaçta uyandirim uyandirmimmi çok kararsizim
YorgunAna07 HurremSultan sabah 7 de uyanıyo benim mi ilk uykusunu en geç 10 da yapıyo 1 saat uyur 2. Uykusunu saat 12 1 de yaptırıyorum kendi yapıyo eğer dayanamzsa 3 yapmak isterse saat 3 ü geçirmiyorum, gece uykusunda en geç 7 de yatmak ister uyuduktan sonra Bi ağlayarak uyanır emerken geri uyur sonra 11 e doğru Bi daha uyanır emerken uyur derken gece 1 kere tam uyanıyo geri uyutmak için uğraşıyorum, ben geçte uyursam erkenden uyursam gece zırt bırt mızırdanarak ağlayarak uyanıyo napıcağımı bilmiyorum bu uyanmayı Bi bıraksa, sende ilk uykusunu 9 10 da yaptır istersen,
HurremSultan Ecemceylan yemin ederim bizde 6 aylık olduğundan beridir gece uykumuz maf oldu sürekli ağlayarak uyaniyo yoksa eskiden iyidi
busrayldz61 Benim kızım şubat 1 de 7 aylık olacak. Düzen konusuna çok önem verdim. Gittiğim yerden bişe kızımın uyku saatine göre kalkıyorum. Kendi evinde kendi beşiğinde uyumasına özen gösteriyorum. Gündüz kızımın bir kere uzun uykusu var diğerleri kuş uykusu. Akşam 9 da uyur gece bir kere kalkar yiyip yatırırım hemen bi daha sabah 8 buçuk gibi uyanır
Pinarerdem1 Bizde 7 aya 5 gün kaldı sabah 8.30 kalkış, 11.30 1. Uyku, 3 buçuk 4 gibi 2. Uyku, 9.30 gece uykusu Bazen hiç uyanmiyor, bazen 1 kere uyanıyor, bazen de sürekli uyanıyor ama uyanık kalmak istemiyor uykuya daldırmami istiyor değişik yani 😂