alparslaninn-annesiii Kızlar bebeğim 4.5 aylık yüzüstü koyduğumda dirseklerinin üzerinde durmuyor kollarını iki yana ayırıp kafasını o şekilde kaldırıyor dönmüyorda baya telaş yaptım bu durumu yaşayan var mı
Ayln1613 alparslaninn-annesiii benim kızım da 4.5 aylık yüzüstü koyunca dirseklerinden kollarından güç alıp kafasını ve göğsünü kaldırabiliyor ama hiç dönemiyor sağa sola dönme çabası hiç yok egzersiz ile yaptırıyorum ama öğrenmek istemiyor sizin nasıl dönme hareketleri var mı
eceunverkanra alparslaninn-annesiii Benim oglum da yuzustu durmayi sevmeyen bir bebekti birakin dirsek ustunde durmayi o sekilde dondugu an ciyak ciyak aglardi henuz erkendir onun icin cunku her bebegin gelisimi farkli oluyor mesela 7bucuk aylikken dondu benim oglum simdi 15aylik masallahi var🙈 ben de cok endiselenmistim o donem ama hazir degilmis megersem☺️
alparslaninn-annesiii Ayln1613 o bahsettiğin kollarından güç alma bizde hiç yok dönme hareketi içinde hiçbir çabası yok ben egzersiz yaptırırken bile zorla çeviriyorum resmen
Ayln1613 alparslaninn-annesiii aynen bende öyle zorla dönüyor yan duramıyor umarım başarırlar en kısa sürede de içimiz rahat eder 🙏🏻
Gizoooo alparslaninn-annesiii dirsek olayını hatırlamıyorum ama dönmeyi 7 ayda yaptı 9aylığız yeni emekledi oda normal emekleme değil sürüne sürüne ama yürüme hevesi çok sürekli ayaktayız yüksek ihtimalle 10-11 aylık gibi yürüyecek sanırım
alparslaninn-annesiii eceunverkanra ya ciddi misiniz çok rahatladım şu an nörolojiye gitmeyi bile düşündüm 😔