Bebeğim 3 ay 7 günlük yaklaşık üç aya yakındır omzumda uyutuyordum gündüz uykuları çok duzensizdi tüm günüm onu uyutmaya çalışmakla geçiyor yatır kaldır.. son 10 gündür birazda ağırlaşmasiyla ve aglamalarinin çoğalması yüzünden ayağımda sallamaya başladım fakat her uykuya geçişte amansızca ağlıyor tüm gün akşama kadar uyumuyor toplasam 1 saati geçmiyor gündüz uykusu sürekli yatır kaldır haldeyim ama akşamları saat 8 buçuk gibi kendine rutin oluşturdu direk gece uykusna geçiyor ve geceleri sadece emmek için uyanıyor genel olarak gece uykuları hep düzenliydi bu arada sadecce akşam saatini düzenlemiş oldu. Ama gündüzler hala çok kötü ve ben neden olduğunu anlayamıyorum sürekli esniyor uyuyor ama hemen uyaniyo uykuyu alamadıkca sürekli huzursuz ne yapmam gerekiyor iyice çaresiz kaldım bir hata mı yapıyorum diye kendimi sorguluyorum uyku sinyalllerine dikkat etmeme rağmen başarılı olamıyorum lütfen bilginiz varsa yardımcı olursanız seviirm o kdar çok ağlıyor ki bişey mi oldu diye endişe duyuyorum 😔