canslara merhaba Bayanlar, bebekle yurtdışı uçtunuz mu? termosla su veya hazır mama yanımıza alabilir miyiz? nasıl oluyor? normalde sıvı yasak ya ??
Mlkko canslara 500 ml termosta sıcak su 500 ml soğuk su aldım. Ekstra eğer yiyorsa püre falan da alabiliyorsunuz. Uçakta veriyorlar su ama havaalnında falan da lazım olursa diye tesbirli olmak için hep taşıdım ben. Bebekler için bir kısıtlama yok sadece kontrol ediyorlar gerçekten su mu diye
Mommqueen canslara kızımda uçmuştuk termosda sıcak su mamam bebek püresi meyve suyu vs hep almştım yanıma kpntrol ediyorlar gecişlerde sadece ucagada alıyorlar hatta mama suyum bitince hostesten rica ettm termosuma sıcak su doldurmuştu
momyalin thetkc termosunuz daki suyu isitma yapilirmi bilemedim ama onlarda sıcak su bulunuyor isteyeniliyorsunuz
thetkc momyalin Ben termos kullanmadım.. Toz mamayı yanıma alıp suyu onlardan istedim.. Zaten mutfakları var ekstra termosa gerek duymadım.
canslara Mlkko aynen aktarmalı uçarsak havalimanı bekleme süresi vs için termos düşündüm teşekkürler☺️
Demirac19 canslara evet alabilirsiniz yolculuk esnasında çocuğa yetecek miktarda su, Mama, yiyecek alabilirsiniz
Cancansmom canslara bebek cantasina konan sulara mamaya hic bir sey denmiyor. Bu bahaneyle kendi suyumu bile tasimisligim vardir😁
Cancansmom canslara 😂yani bir sise fazla su mu goze batacak dedim attim cantaya hep,soran olmadı. Sorsalar cocuk cok içiyor diye hazirlamistim da kendimi. Ama kucağında bebekli anneye birşey demiyorlar.