Gul-42 Esraa-miros yaptırdım hc bsy olmadı ılk dozu ıkıncı ayda vurunduk ıkıncı dozumuz subatta 4 aylıkken olck
Esraa-miros Gul-42 bizim reflümüz olduğu için şuan verdik biz kendimiz doktorumuzdan izin alıp:) şuanda 3 ay 17 günlük
Esraa-miros Gul-42 valla dualar ede ede verdik 😅 15 dk dır hiç kıpırdatmadan tutuyoruz bakalım çıkartmadı hala
Kayracim Esraa-miros benm oğlumun reflüsü yok ama arada kusuyor ben sordum doktora yani kusması önemli değil dedi onun midesine inmiş olması da aşıyı kabul edilir kılıyor dedi ebe de aynısını dedi 😊
Sinem_ayaz Kızlar ilk doz bebek 14 haftalık olan a kadar yani 3,5 aylık olana kadar yapilmaliymis 15. Haftada yaptırdık biz doktor bı hafta gecikmeli oldu dedi bilginize
aslansmomm Sinem_ayaz peki mesela 40 hafta baz alınarak hesaplanıyor ya bu haftalar, oğlum 35. haftasında doğdu normal doğması gereken tarihe göre mi 14 hafta yoksa doğduğu tarihe göre mi acaba bilginiz var mı?
Ysmnksmn Biz ilk dozu 3. Ayda olduk şuan 4 aylığız 2.dozu önümüzdeki ay olucaz hiç bi yan etki yapmadı ben kesinlikle aşının yapılması taraftariyim