thetkc Prensimmm52 Sizde sağolun 🥰 Bizimki çıktı ama zor bi süreç gerçekten hem kendi hem ailesine , Allah sabır versin sizlere de , inşallah en kısa zamanda kurtulur 🙏🍀
Prensimmm52 thetkc koğuşunu falan anca arayınca öğreniriz sanırım kuzenimden değil mi şuan hiç bir bilgimiz yok
thetkc Prensimmm52 Cezaevini arayıp isim soyisim baba ismi verdiğinizde durumu nedir hangi koğuşta diye sorarsanız bilgi veriyorlar.. Şuan da arayabilirsiniz sabah da..
Prensimmm52 thetkc aradım şuan aslında buraya yazmadan önce açılıyor telefon ses geliyor suratıma kapatıyorlar o yüzden buraya yazayım dedim
minikturta Prensimmm52 evet dediğim gibi her cezaevinin sistemi farklıymış mesela bunlar evrak istemiyormuş ayrıca jandarma karışmazmış 🤣
thetkc Prensimmm52 Sabah tekrar ara canım mesai saatinde o zaman kapatmazlar.. Biz akiam aramıştık bikgi vermişlerdi ama bazen açmayabiliyorlar
Prensimmm52 minikturta köyde tanıyorlar diye mi öyle söyledi acaba bilmiyorum ki bende aradım cezaevini açıyorlar kapatıyorlar hemen cevap vermiyorlar yarın bir olmadı babamla gidip öğrenirler
minikturta minikturta cezaevlerinin tipine ve yoğunluğuna göre görüşme değişebilirmiş, mesela diyor 800 kişilik cezaevinde 1800 kişi kalıyormuş haftada 1 böyle durumda imkansız diyor 🤣🤣
thetkc minikturta Bende sordum yeğenime akşam mı aradık gece mi diye gşnmhmdngs🙈🤣 bu saatte ne alaka dedi ilk ama akşam 7 gibi aramışız bilgi almışız..
YigitEfeninAnnesii Prensimmm52 benim eşim cezaevinde öncelikle Rabbim kurtarsın ben sadece abonelik sözleşmesi götürdüm ıslak imzalı haftada bir arıyor 20 dakika konuşuyoruz
Prensimmm52 YigitEfeninAnnesii rabbim kurtarsın canım allah yardımcınız olsun yanlış anlamazsanız şimdi kuzenimin çocuğu eşi var ev kira dayım destek olur elinden geldiğince bizlerde ama kıza bir para veriliyor mu mahkum eşi olarak napçak bu kız 😥
Prensimmm52 thetkc yok canım açmıyorlar sitesinde de zaten ne evraklar içim bilgi var ne telefon görüşmesi için bu ay hangi günler olduğuna dair bende anlamadım