Betusunannesi Mom00 sizin ilaç verdiğinizi kastetmedim hanımefendi. Herkes ilaç verin demiş. Ben sizinle tecrübemi paylaştım. “ Salatalık suyu mu verelim yani” inanın bundan daha masum birşey yok.
Serzeyy Betusunannesi ne dediğinizi ve çocuğunuza ne yaptığınızı bilmiyorsunuz. Hic bir posta bu şekilde yazmam ama sizin ki gerçekten enteresan arkadaşım. Salatalık suyu da nedir ..
Betusunannesi Serzeyy salatalık suyu vücut sıcaklığını düzenler ve Vücut ısısını normal döndürür. Salatalık suyu iltihap giderici özelliği vardır. Salatalık suyunun oniki parmak bağırsağa faydası vardır. Gastrite,ülsere, atık maddelleri vücuttan atar. İlk cümlemin altını çiziyorum.
bombacimulayim Betusunannesi salatalığı yemek ayrı şey popoya sıkmak ayrı şey . Ayrıca leblebi yer gibi ilaç tüketmiyoruz ki florayı şak diye bozalım .Neyse umarım alternatif tıp sizi yanıltmaz
Betusunannesi bombacimulayim Salatalıktansa ilaç konusuna daha çok özen göstermenizi tavsiye ederim. Salatalık suyunun bilimsel olarak vücut ısısını dengede tutma özelliği vardır. İsterseniz içirin salatalık suyunu. İçtiği zaman 1 saate kesecekse makattan verdiğin zaman en geç yarım saat içerisinde kesiyor.
bombacimulayim Betusunannesi ben de size yemek ayrı birşey enjekte etmek ayrı birşey diyorum . Ayrıca ne biliyorsunuz benim neye özen gösterip neye özen göstermediğimi? Ben tıbbın nimetlerinden fayda-zarar hesabı yaparak faydalanmayı tercih ediyorum . Sizden akıl istemedim . Fikir beyan ettim
Betusunannesi Poyrazalim_34 Sorbitol gtizeltisi, gilek aromasr, sukroz, Nipagin M (metil parahidroksibenzoat), gliserol, Avicel rc 591, Karmoisin E 122, ksantan saktzt. Bunları çocuğa vermek yazık değil mi ?
Aslizngnkck Momstar dolven, parol veya calpol 6 saatte 1 verebilirsin dönüşümlü olarak. Geçmiş olsun. İnşallah sağlıpına kavuşur kuzucuk 💕
Ecem_Ege Momstar Kol altını, ayak altını bacak aralarını ılık suyla silin ve üstünü kalın tutmayın lütfen. Başa çıkamazsınız duş aldırın soğuk suyla ben o şekilde ateşini düşürmüştüm o gün içinde 2 defa duşa girdik, bir normal ılık su, 2. Soğuk suydu. Calpol dolven dönüşümlü verip düşünmüştüm ateşini rahatlamıştık