ZMzehra Mihrican_21_ canım galiba bende mastit oldum sende ne gibi belirtiler var? Çok da bilmiyorum bunu açıkcası. Oyüzden soruyorumda
Huriye89 Mihrican_21_ lahanayı sütten kesenler değil emzirirkende yapabılırsın ben ilk zamanlar cok acı verıyodu emzirmek cok rahatlatıyodu beni soguk lahana
UmutReyhan Masaj yapman lazım duşa gir sıcak su altında masaj yap YouTube da meme masajı videoları var. Birde soğuk lahana koymak iyi geliyor diye biliyorum. Masajdan sonra birde öyle yaparsan iyi olabilir
Mihrican_21_ UmutReyhan sıcak duş aldım ama masaj yapamıyorum çok acıyor lahanayı bebeği sütten kesenler kullanıyor diye biliyordm ama
Mihrican_21_ ZMzehra gögsümün alt kısmında sert bir kitle elime geliyor ve çok çok acıyor emzirirkende elim değdiğinde de halsizlik ve ateş yapıyor bende ateş yok henüz yeni olduğu için ama ağrıdan omzumda ağrıdı birde tek gögüste oluyor
Emine_123 Ates varsa hiç beklemeyin hemen gidin bende bekledim 40 buldu ateşim antibiyotik verdi mecbur içtim.. Yoksa geçmiyor biraz daha gelmesen cerrahi müdahale gerektirir di dedi bana geçmiş 9lsun ıns atlatırsıniz hemen..