Balogluubusraa Püre halindeyiz daha geçen gün yutamadı kafam uyuştu panikten. Bu geçiyor mu ödüm kopuyor ne yapmam lazım
Deterjanhanim Balogluubusraa heimlich manevrası öğrenin oğlum bı boğulma tehlikesi atlattı bu ilkyardım sayesinde.
Hazal8 Balogluubusraa kaç aylık benim oğlum 9 aylık boğazı küçükmüş ondan her gün bir veya 2 kere ölümden dönüyor sırtına vuruyorum ama dediğiniz gibi her seferinde korkudan elim ayağım birbirine dolaşıyor soğuk kanlı olmalısınız bu konuda
irva Balogluubusraa Rahat olmalısın en önemlisi de bu.Oğluma en başından beri pütürlü verdim.Püreye alıştırmadım.Blw ile daha çok devam ettim.Hep yanındaydım.Bazen öğürürdü bir şey yok oğlum deyip hafif sırtına vururdum.Yani ne onu ne kendimi korkutmadım.Oğluma güvendim o da bunu hissetti hep rahat oldu.Şimdi 14.5 aylık her katı gıdayı kendi yer.
Klymeneninatlasi Balogluubusraa korkmayın geçen gün benimde başıma aynısı geldi kıymalı yel şehriye yaptım ağzında biriktirip yutmaya kalkınca kıpkırmızı oldu önce bekledim öksürmesi için baktım ses seda yok hemen kucağıma aldım ters çevirip sırtına üç kere yukarıya yani ensesine doğru vurdum hemen çıktı ağzındakiler ve yemeye devam ettik 🤷🏻♀️ Soğuk kanlı olmak gerekiyor
Momm12 Sizinki daha çok minikmiş benim ki 10 aylık ben bu korkudan hala ögürdügünde panik yaparım Omlet , pankek vs veriyorum fakat minik minik damağına koyuyorum ins Buda geçecek 😒
kuzey-21 Balogluubusraa 11 aylık olduk hala korkuyorum öğürüyor ve kıpkırmızı oluyor. Allahtan soğuk kanlıyım hemen alıyorum ağzından. Panik yapmamanız lazım. Birkere kaynanamdayız oğlum ekmek yerken öğürmeye kıpkırmızı olmaya başladı eşim bakamıyor birşey yapamıyor gözleri doldu kaynanam ordan korktu bağırıyor eğer bende korksaydım oğlum gittiydi. Oğlumun ağzından aldım onlarada bağırdım ne telaşlanıp bağırıyorsunuz bende panik yapsam ne olacaktı diye bidaha yapmayın dedim. Sizde panik yapmayın hemlich öğrenin.