Yoncatoprak Merhaba güzel anneler bebeğimin kakasında siyah taneler var bir haftadır şuan beş aylık , 4. Ayda kan damlasına başlamıştık ( sidefer ) damladan olabilirmi yoksa başka bişeymi var acaba
Kaderlmc Yoncatoprak biz de sidefer kullanıyoruz biz de herhangi bir sorun yapmadı ek gıda veriyor musunuz ? Muz yapabilir diue biliyorum
Yoncatoprak Kaderlmc hurma değdirmiştik ağzına bide muz tattırmıştık (tattırmadan öncede böyle yapıyordu )ama bir haftadır böyle yapıyor anlamadım gitti
Kaderlmc Yoncatoprak kan damlasını kesip bir deneyin isterseniz bir iki gün eğer kesiliyorsa kan damlası yapıyordur. Yakın zaman da kontrolü varsa doktorunuza veya eczacıya sorabilirsiniz belki ilaç böyle bir etki yapıyor olabilir
Yoncatoprak Kaderlmc yeni gittik aylık kontrolüne malesef , dediğiniz gibi ilacı keseyim bakalım ne oluyor çok teşekkür ederim verdiğiniz akıl için Allah bin kere razı olsun
Yoncatoprak Kaderlmc bu arada doktoruma mesaj attım kan ilacı yapabilir ama tahlil yapalım bende bilemiyorum dedi , o bilmeyecekte kim bilecek acaba gercekten sırf muayene ve tahlil parası için kesin bişey söylemediğine okadar emin oldum ki