birprensannesi__ o dönemler bend e ok çektim ya 🥴 yatak odasına park beşik kurmuştuk. Gece uyutup direk ışığı açmadan oraya götürüp yatırıyordum o odada sadece mavi gece lambası yanıyor asla normal ışık sabahbolunca da hemen günaydın annem sabah oldu herkes uyandı diyerek alıp hemen salona gevıyordum TV acıyordum perdeler hep acıktı. Gece uyuyana kadar sessiz ortam yapmıyordum gündüz oldugunu bilsin sese alışsın diye. Zaten sese alısıktı hastaneden so ra 1 ay kalabalık ortamda büyüdü. Sonra gece gündüz kavramı olmustu. Tabiii hemen bunun olmasını beklemeyin 2 - 3 hafta sürüyor ama sonrası kolaylık. Ondan sonra hep gece beşikte uyudu 1. Aydan beri beşikte uyuyordu zaten bu düzeni kurmuştım ama 2.ayda cok uyanık hzuırsuzşanıyordu gazı oluyordu sancısı oluyordu falan. 3.ay düzenliyiz dediğim anda kardeşime 1 hafta kalmaya gittik ve kızım yanımda yattı. Sonra bir daha beşiğe koyamadım yanıma alıştı 😔 suan mesela uykuları hemen hemen düzenli gece 2 saatte 1 emzirmeye uyanıyor ama gözler kapalı 10 dk falan emiyor memeyi bırakıyor. Ama yatakta 3 kişi yatıyoruz 🥴 neyse dedim gece uyanmasınd ayabımızda uyusun önümüz yaz zaten ayırırım tekrar. Sıcahı da sevmiyor hem büyümüş olur park beşiğin alt kısmını acıcam ona alıstırıcam bakalım 2 ay daha böyle gitsin de 🤷🤭