MinikAsyam Aysenurg1deniz aylık 400 TL. Ben hesabını incelediğimde önceki görüşmelerini çok beğenmiştim. Enerjisi, Güler yüzü çok iyiydi.
Betusunannesi Elifyavux bende 21 Ocak cuma günü başladım. 18 Ocakta 72 kiloydum bugün ise 68 kg. 🥰 instagramda diyetisyen Merve sayın. Çok tatlı ve çok samimi birisi. Mesela başka uygun fiyatlı diyetisyenler bulmuştum ama kendisi bana çok samimi geldiği için eşimi ikna ettim. İlk haftam arada bir kendi isteğim ile egzersiz yapıyorum ama diyetisyenim ikinci hafta yaptıracağını söyledi. O yüzden çok kasmıyorum 🥰 ve ben yemek yemeyi çok seven birisi olarak gayet iyi gittiğimi düşünüyorum 🥰
MinikAsyam Betusunannesi ben bu diyetisyenden fiyat istedim bana dönüş yapmamıştı. Siz ne kadar veriyorsunuz acaba aylık?
YusufaArden Elifyavux emiliminasyon yaparak 7 kilo verdim 21 günde istediğim herşeyi de yedim kamp a katıldım wp üzerindn
Betusunannesi MinikAsyam ben whatsap üzerinden görüştüm fiyat aldım ama dm den yazdıysanız belki o yüzden dönüş yapılmamıştır. 500 TL aylık 🥰 çok çok memnunum
MinikAsyam Elifyavux ilk hafta 900 gram ikinci hafta (PMS dönemimdi) 750 gram verdim. Hiç bir yasak gıda olmadan canımın istediğini yiyerek. ay herkes mutlu olduğu kiloya kavuşsun yaa yoksa ben seneye survivor a katılmak zorunda kalacağım 🤦🏽♀️
Elifyavux rosesbabys ooo süper bende o şekilde versem 2ayda doğum öncesi kiloma dönerim ya 😇egzersiz de yaptı mı ?
YusufaArden Elifyavux yaşam koçu eşliğinde wp gruplarından yapılıyor sağlık beslenme şeker un ekmek vs yok
MinikAsyam Betusunannesi evet dm sen yazmıştım. Ücreti de baya yüksekmiş. Umarım herkes mutlu olduğu vücuda en kısa sürede kavuşur 🙏🏼
YusufaArden Elifyavux Diyetisyen lmj yeme bunu yeme diyor çocuğum var gidip ona göre program yapamam onun için bunu tercih ettim