1prensesannesiiii Anneler öncelikle merhaba bebişlerinizin rahat bir uyku uyuması dileği ile 🌸 şimdi soruma geleyim kızım 1.yaş 11 günlük devam sütü ne zaman verdiniz 1 yaş sonrası uygun görülüyor biliyor sunuz erke mi şuan
bombacimulayim 1prensesannesiiii benim kızım henüz küçük ama yakın arkadaşım var onun kızı mama kullanıyordu 2 yaşına bir kaç ay ala devam sütü içirmeye başladı mama yerine.
ugurbocegmm 1prensesannesiiii benim oğlum 13 aya yaklaştı mama devam ediyorum 2 yaşına kadar inşallah 🙏 devam sütü düşünmüyorum.
bombacimulayim 1prensesannesiiii ben demiyorum valla çünkü henüz o aşamaya gelmedik . Arakadaşım öyle yapıyor size fikir olur diye söyledim😀
1prensesannesiiii Betul1 mama kullanıyorum kesmicem mamadan zaten ne zaman başlandı merak ediyorum erken mi diye 🙂
-1590sinem Oğlum alerjik bir bebe olmadigi için 11 aylikken minik minik tattırdım 12 aylikktan sonra vermeye basladim şimdi mama devam sütü gidiyoruz
1prensesannesiiii -1590sinem bende mamadan kesmeden vermek istiyorum zaten ama erken mi diye tereddüt ettim
Ahsenimveben 1prensesannesiiii emdirdim kızımı 1 yasa dogru sutten kestum ilac ladigun için a 101 in cocuk devam sutu var kutuda kizim sevdi sukur onu veriyrium 200 ml lik kutu olani 13.5 ayligi suanda