elcn4139 yatak odasi alilarim tüylü acik renk 2 sene oldu alali ama ezilfi tüyler dümdüz oldu. neyle kalkacak bunlar 😁 yumusacikti. birde kıl iplik ne varsa top top yapismis ustune okadar kotu olduki supuruncede gecmiyor.
annelikhalii elcn4139 7 yıllık evliyim siyah gri beyaz 3 renkli tüylü halılarım var 2 parçası 80 e 150 diğer büyük 80e 300 cm ben hiç sıkıntı yaşamadım yılda 2 kerede yıkanıyorum sönmedi tüyleri yumuşak ama çok pislik tutuyor sık sık supurdukten sonra cirpiyorum
annelikhalii elcn4139 bide şunu soyleyim halam klozet takimi almisti kendine tüylü aa güzelmiş bende alayım demistim oda yıkandıktan sonra makinadan çıkarınca bi iki kere çırp ki tüyleri sönmesin demisti yani önceden cirpilsaydi belki sönmedi söndükten sonra sanmıyorum kalksin
senem9 elcn4139 polyester ağırlıklı olduğu için olmuş öyle. Naylon oluyor onların ipleri. Saç kıl çok yapıştırır kendine. Düzeleceğini sanmıyorum
elcn4139 Deletedmom896 salak adam aldigim yikama sil dedi. e ben silmeyle baya temiz tutmaya calistim sonra attim makinaya ama.yani zaten ezilmisti baya tuyleri falan
16022019 elcn4139 canım önce kullanmadığın tarak varsa tara sonra fön makinası tut biraz uğraştırıyor ama eskisi gibi oluyor nerdeyse
Solocann elcn4139 benim yatak odamın 3 tane hepsinde tüylü 7 yılda 2 kere yıkadım genelde siler sirkelerim onlar fazla yıkanmamalı ama temizliği çok zor sürekli aralara bişey kaçıyor 🥲
16022019 elcn4139 önce tarayın sonra fön tutun zaten tuttukça düzeldiğini göreceksiniz benimde postum vardı yanlış yıkamam yüzünden böyle olmuştu kurtardım bu şekilde
Auroraa elcn4139 sert büyük bir tarakla her tarafını iyi bi tarayın, hem tüyler biraz eskiye döner hem diplerdeki tozlar çıkar az çok