Papatyammavi iyi geceler annişler. Ya bebeğim 3.5 aylik emerken göğsümü o kadar çekiyor ki, kafasini geriye doğru cekip ayni zamanda emiyor. O an cok agiriyor göğsüm, etim.yaniyor resmen..neden öyle emiyor acaba bilgisi olan lütfen yardim edin,
Halime28 Papatyammavi Benim bebeğim gazı olduğunda yada uykusu geldiğinde böyle yapıyordu. Belki sizinde öyledir
Msl- Papatyammavi benim kızımda öyle yapıyor🤦🏻♀️ Bazen ağlayarak emmek istemiyor Memeyi çekiştirip duruyor
Hahahahah12 Papatyammavi etrafı inceliyorlar . Bu kendini arkaya atmasından dolayı meme reddi yasıyorum . Seninkide hem etrafa bakıyım hem emiyim diyor demkki 😂 dayan canım emsin . Meme reddi dha berbat çünkü
_mormenekse Papatyammavi Merhaba bnm kızım 5 aylik olucak hala öyle hatta siz yine iyisiniz o cekeliyor memeyi çıkartıyor bana bakip pis pis gülüyor 😂 sonra tekrar aliyor 2 emiyor yine çekeleyip bırakıyor sürekli tekrarlıyor oyun oynuyor memelerin haşati çıktı artık 🤗😂 ağzından çıkartıp kucağıma alincada kendini arkaya one savurup çığlıklar atiyor 😂
Papatyammavi Hahahahah12 😊 evet etrafına cok bakiyor. Bi de hizlica memeyi cekip etrafındakileri izliyor, Allah yardmcn olsun insallah bırakmaz yaa , emer bütün minnoşlar
_mormenekse Papatyammavi ah bu bebeler 🤗 mümkün mertebe oyun yapmasına izin vermemeye çalışıyorum ama bazende çok hoşuma gidiyor bakışı gülüşü 🤗
Papatyammavi _mormenekse aynen ya o bakışı gülüşü insanı bitiriyor resmen. Ask bunlar askkk.ne kadar zor olsa da😊💜