Stellaa Nasıl bir işlem? Hiç bi bilgim yok ? Kalıcı mı, güzel ve doğal durur mu ? Var mı kızlar bilgi verebilecek olan ? Kaşlarımdan hiç memnun değilim çok bozuk ve düzensiz duruyor ne yaptırmalıyım
Yelda35 Stellaa ben yaptırdım canım dövme misali ama çok kalıcı değil bir süre sonra boşluklar oluyor
Minik12_3 Stellaa ay bende istiyorum ama Çoğu kişi de Kaslarında dökülür ömür boyu migropladind Yaptırmak zorunda kalırsın diyor Oyuzden pek cesaret edemiyorum
PortakalliKahve Stellaa müthiş bir şey kesinlikle ben çok memnun kaldım. Yaptırdıktan 1 hafta sonra çok doğal duruyor. İki seanstı ama ben sadece birine gidebildim mecburi sebeplerden dolayı 5 ay falan idare etti. Güvenilir ve kaliteli malzeme kullanan bir yere gidin net 👌🏻
Tusel Stellaa doğru yerde yapılırsa mükemmel işlem bnde var İstanbul da Nil Tellioğlunda yaptırdım herkese tavsiye ederim cok doğal duruyo
Yelda35 Stellaa çok doğal duruyor. Hayır iyiki yaptırdım diyorum gerek görürsem üstünden geçiyorum kaş farıyla. Yani 4 ay sonra diyeyim
Mervenis PortakalliKahve merhaba bende sormak isterim..etkisi gecince kotu bir goruntu oluyormu? Birde bikere yaptirdik diyelim surekli yaptirmak gereklimi?
PortakalliKahve Mervenis bende kötü bir görüntü oluşmadı, eski boşluklu haline geri döndü 🥲 sürekli yaptırmak gerekli değil bence aylardır yaptırmadım boyuyorum ☺️🙈
Cindy_35 Bende yaptırdım ama sürekli akıyor kumral olan kaşlarım griye döndü dövme gibi duruyor 6 ayda 3 kere yaptırmaya gittim ve daha önce kaş bile almayan biriydim tavsiyemi sorarsan pişmanım yaptırma ( İzmir in en iyi yapan yerlerinden birine gittim )
CansuReis Stellaa gayet doğal duruyor benim ki 1 sene dayandı resmen ama yaparkan ağladım falçatayı düşünün minik halini onunla kaşınıza çizik atıyor sürekli 😢 ah yine aklıma geldi acısı