Uykusuzhergece Oglum 2.5 yaşında. 1 haftadır uykusunda sürekli sıçrıyor irkiliyor. Korkuyorum ama ateşli hastalık da geçirdi onun etkisi mi bilmiyorum. Geçen uykusundan uyandı anlamsız bir şeyleri söyledi geri yatti. Sizce sebebi ne olabilir?
Sevvalalp Uykusuzhergece merhaba ne durumdasiniz acaba. Benim 3 yasinda oglumda aynindurumda. Uykuda hep elnayak segirmesi irkilmesi ile uyuamiyor birden uyanip oturup sayıklıyor
Sevvalalp Uykusuzhergece merhaba benim oglumda ayni durumda. Sizin nasil simdi kiziniz daha iyidir insallah
Sevvalalp Uykusuzhergece ne kadar sürdü sizin her uykuda oluyormuydu? Irkilme seyirme sicrayip birden oturup kalkma bazen sayiklama
Uykusuzhergece Sevvalalp evet benim oğlumda da oluyordu hatta bazen nazar değdiğini falan düşünüyordum. Sanırım büyüme sıçrama döneminde olan bir şeymiş. Şu an o durum bizde yok. Her zaman olmuyordu. Arada sırada yapıyordu. Hemen hemen 2 3 ay boyunca arada sırada oldu.
Hndealnathn TV ye çok mu maruz kalıyor yanında yüksek volüm konuşmalar tartışmalar oldu mu onu üzen kaygilandiran endişelendiren birşey yasadimi ayrıca gece teröru denen bir olay var cocuklard