Bozzzzy Kızlar oğlum 29 aylık olcak ara sıra elinle yanağımı bir kaç kere seviyor sonra öpüyor yaaaaa içim eriyor çok hoşuma gidiyor eşim ve annem de kıskanıyorlar 🧿🧿🧿🧿😂😂😂😂 sizinkiler de böyle sevgi kelebeği mi 🥰
TheBaby Bozzzzy 8 aylık aynısını yapıyor. Yüzümü ellerinin arasına alıyor. Salyasını yanağıma bırakıyor. Yani öpüyor kendince🤣
BugsBunnyy Bozzzzy benimki de tam bir sevgi kelebegi aksam yatarim yaninda kollarima kadar oper dislerini skp sever ici kayniyor 🤣 buyuk oglum boyle degildi hala da degildir her cocuk farkli
2209 Bozzzzy Ne guzelll.. benimki 3.5.aylik emer.gibi yüzüme saldırıyor ben opuyor diyeyimm size :) beni gorunce auu uuu aguu anneye benzer sesler esliginde sohbet ediyoruz.simdilik. birde beni takip ediyor odada suan. Minik aşkim takipçim 😆🥰
Bulutbey Bozzzzy 25 aylık oğlumda öyle. Özellikle yatarken sarılmadan uyumuyor artık. Yüzümü seviyor, burnumdan gözümden öpüyor. Çok temas etmeyeyim uykuya geçsin diye kenidmi biraz çekiyorum. “Anne sayıl” diye dibime dibime giriyor.
sheesyelllow Bozzzzy dünyanın en güzel opüşu sanirim 😍10 aylık oğlum özellikle yemek yedirirken yapıyor yanağıma salyali yemekli öpücükler konduruyor benim gözlerimden kulaklarımdan her yerimden kalpler fiskiriyor 💕💕
Ummuscetinkaya Bozzzzy benimki de 25 aylık burnunu ağzıma sokuyor sümüklerimi ye diye 😱 seni seviyorum diyorum hııhı evet diyor. Akşam babası geliyor babacım aşkım bir tanem ömrüm babişim babaam diye geziyor. 🥲
Demetbulut Bozzzzy ahh ahh sorma gelip kucağıma oturuyor annem ayatım biitamem sevdilim (oğlumun diliyle yazdım) minicik avucunu yanağıma koyuyor okşuyor bazen yanımda yatarken boynuma sarılıyor bir elini yanağımın altına koyuyor öyle uyuyor ben mest oluyorum tabiiki 🥰❤️
tubasd Bozzzzy masaallah Allah bağışlasın inşaallah. konuyla alakasiz ama bu aralar iyiki almisim dediginiz cok sevdigi oyuncak varmi
Bozzzzy tubasd sağolasın canım playdoh oyun hamuru varya onun arabalısı vs set halinde onlara bayılıyor şimdi dişci seti alıcam veya puzzle seviyor
AloneMom Bozzzzy Canim annem de diyorum, Nanim annemm diyor sariliyor.Allahimm ölüyorum…25 aylık kızım 💕💕
tubasd Bozzzzy evet oyun hamuru kinetik kum vs oynuyorda daha farkli hem ugrastirici hem oyun hemde geliştirici bir oyuncak arayisindayim. belki burda goren olurda fikir yazarlar umarim
Bozzzzy Kızlar o kadar güzel ki yorumlar rabbim sevgilerini eksik etmesin sağlık sıhhat huzur versin bebişlerimize 😍🤗
Ballkiz Bozzzzy benim kızımda tam tersi öpmeyi sevmiyor 🥴 hiç kimseyi öpmez çoookk nadirdir bizi öpmesi 🤦🏻♀️