SONshine Kizlar malum cok cok sicak bizde bitek yatak odasinda klima var onuda korkuyorum bebegim hastalanin diye acmiyorum. Ama uyuyunca bile kafasindan terler akiyo . Bizde artik sicaktan bunaliyoruz. Siz klima aciyormusunuz?
Deletedmom275 SONshine Klima yatak odamızda hep açık kapısını da açık bırakıyorum. Tüm evimiz serinliyor bebeğim de çok şükür hastalanmadı.
Deletedmom280 SONshine canım. Bı acar Bı kapatırsan hastalanır bir ayarda tut direk bebegıne vurmasın skntı olmuyor
Janss SONshine 25 derecede sabit çalışıyor salonda . Tüm kapılar da açık . Oda sıcaklığı ani soğumadığı sürece sorun yok . 😌
Gonul_celen SONshine açıyoruz cnö terleyince daha çok hasta olur ben emzirme öncesi başlıyorum 25 derece fansız yada fan 1 de sabaha kdr çalışıyor kapı acık şekilde maksat nemi alması için
Antlbulut Benö evimde ıkı tane var klimayı açtığım yerde bebeğimi yatırmıyorm. Aç yatak odasını bütün ev soğur bebeği de içeride yatır gece yatmadan önce de odayı soğur öyle gir odaya
Tazeanne19 Antlbulut klima salonda açıyorum 26 derecede bütün ev soğuyo gece gündüz açık bırakıyorum cok soğursa kapatyorum çünkü doktor ideal oda sıcaklığı 24 derece olmalı sıcaksa sogut soğuksa ısıt dedi