Annemkuzum12 Tadi nasil acaba sma kullaniyorum ama asiri pahali geliyor artik similac versem sever mi acaba baska mamadan bu mamaya gecen var mi
Recbeyer Annemkuzum12 biz bıraktık mama kullanmayı ama kullanmıştım çok memnundum hatta gaz kabızlık sorunu yaşamadım doyurucuyduda
Teemo07 Annemkuzum12 hippten similac a geçtim, bulmam zorlaşınca sma ya geçtim. Benim oglum 3ünü de severek içti. Sıkıntı yaşamadı.
Dsedaa Annemkuzum12 aptamil kullanıyorduk aşırı pahalandı diye similaca geçtik onu da güzel içiyor şükür arada bulamayınca sma alıyoruz pek fark olmuyor hatta sma alınca gaz yapıyor
Annemkuzum12 Recbeyer tadi diger mamalar gibimi acaba guzelmi bebegim severmi sevmezmi diye tereddut ediyorum
Teemo07 Annemkuzum12 valla hatırlayamıyorum ki. Kokladım tadına baktım. Ama sanki sma ile benziyordu. Bana kalsa hepsi kötü de 😁 Dedigim gibi ama hepsini severek içti. Hiç içmemezlik etmedi.
Annemkuzum12 Teemo07 masaAllah ne guzel keske benimkide verdigimde likir likir icse yarim saat ugrasiyorum mama icirmek icin