Ays0 Merhaba anneler, bir arkadaşım için fikir önerisi istiyorum sizlerden. Arkadaşımın kızı 15 aylık ve şuan 12 haftalık hamile. İlk bebeğini sütten kesmek istemiyor ama bu şekilde emzirme hakkında bilgisi yok. Aranızda bu şekilde emziren anne var mı?
sutlucikolata Ays0 ben su an 20 haftalik hamileyim kizimda 15 aylik emziriyorum insAllah gittigi yere kadar emzirmek istiyorum biri yazmisti doguma kadar emzirmis bi kac gun birakmis sonrada iksine devam etmis doktorum demisti dogumdan sonra iksini bile emzire bilirsin ama detayli henuz konusmadim tecrubeli biri varss onerileri bende beklerim🌸
yusufmertmom Ays0 bizim doktor 3 aydan sonra emzirme demişti. Çünkü artık ne o bütün çocuğuna ne karnındakine nede sana faydası var enerjin azalır demişti.
YSR1810 sutlucikolata Nealakasivarrr merhaba bebeğiniz 20. Haftadan sonra süt kolostruma dönüyor ya ishal oldu veya kilosu düştü mü. Tandem düşünüyorum bu soru benim için çok önemli
Bal15 Instagram’da @hastalanmayancocuk sayfasinda var bu konuyla ilgili yazılar bayan kendi çocuklarını da hep öyle emzirmis yanilmiyorsam
Krgz-2007 🙋🏻♀️Oğlum 3 yaşındaydı hamile olduğumu öğrendim başta bıraksın zaten yaşı da bayağı oldu dedim bırakmadı doktora sordum sıkıntı olmayacağını söyledi şimdi kızım 29 una 4 aylık olacak oğlum da emiyor günde 2 kere falan
sutlucikolata YSR1810 hayir hic bi sey degismedi bizde ben 33. Haftama kadar emzirdim sonra biraktik ama birakana kadar kizimda bi fark gormedim
sutlucikolata YSR1810 artik sonlara geliyordum birde o ara gun icinde unuttu bi gecede kayinvalidemde kaldi bende firsattan istifade unutmusken vermedim ve biraktik