Sunshinemom Evin Sabaha karşı fln baya soğumuş hissediyorum bebeğimin kafası buz gibi oluyor şapka takıyor musun uyurken? 5 aylık buarada
Hep_mi_uykusuz Sunshinemom soguksaa tak canim ben 2 aydan sinra takmadim ama çok sarardim bnde terlerdi
BallyavruMM Sunshinemom 2 ay 8 günlüğiuz hep takıyorum uyuduğu zaman da gözlerine indiriyorum daha rahat ediyor. Tabi gün içinde çıkartıyorum havalandiriyorum minnak kafasını yavrumun😍😍😍
Sunshinemom Lulemom 22-23 derece oluyor minimum.aslında böyle tutun diyorlar ama bnm kafam bile donmuş oluyo kel yavrum napsın
MKemalinAnnesi Sunshinemom Sunshinemom ben takmıyorum uyurken yüzü kapanıyor uyanıyor 4 aylık şimdi beşiğin üzerine müslin bezi örtüyorum kafası üşümesin diye
Valeria Sunshinemom 22-23 çok ideal bi sıcaklık. Ben de özellikle 22’de tutmaya çalışıyorum. Şapka ve eldiven doğduğundan beri takmıyorum.
Lulemom Sunshinemom bence ideal sıcaklık. Zaten uyurken kontrol et sıcacık oluyodur. Bizimkide 22 derece ben sürekli kontrol ederim vücudunu sıcak oluyo.
Heymamma Sunshinemom bizim evin sıcak hali 22-23. Bence biraz araştırın bebeğinizin üşüdüğünü hangi bölgelerden kontrol edebilirsiniz diye( el ayak burun değil sırt ya da göğüs diye okumuştum) .ben çok hassas kolay hasta olan biriyim elimden geldiğince çocuğumu kat kat giydirmiyorum ki benim gibi olmasın faydasını gördüm tavsiye ederim çok evham yapmamaya çalışın
Sunshinemom Valeria ideal deniyor ama ben bile üşüyorum ne bileyim.kafası kulakları buz gibi oluyor. İçim rahat etmedi o yüzden
Laren Sunshinemom 5 aylik kafasında tutar mı ki dönüp çıkarır benimki olsa dışarıda bile zor takıyorum agliyo istemiyo
AAselinAnnesii Sunshinemom Ben gün içerisinde takmıyorum ama evimiz aynı derece. Gece takıyorum rahat etmiyo içim. Ama terlemiyor da zaten
Ciceklianne Vallahi ideal dedikleri derece de ben bile üşüyorum bebek napsın, ben 24,5-25 arasında tutuyorum. 22 de ben bile duramam
Heymamma Ciceklianne bizim kombi 55 Te yanıyor mersindeyiz havalar soğumuyor bile ama evin normali 22 derece gece 19 a düşüyor ama kızım hiç hasta olmadı alıştı sanırım
minikyavrumm Sunshinemom ben hiç örtmedim 2,5 aydan sonra çünkü korktum ağzına gelir bisey falan olur diye odamızın ısısı en düşük 23 derece oluyor vücudu sıcak kafasi soğuk ama bisey olmaz heralde şuan 6,5 aylığız
Laren Heymamma aa 55te ev neden cok ısınmıyor ki bizim 47de acik tisortle oturuyoruz İstanbuldayız bide dışarı soğuk yani