Minnosannesiii Bundan 3 yıl önce uyuza yakalanmıştım ve 8 ayda anca kurtuldum. Şimdi çevremde o kadar çok uyuza yakalanmış insan duydum ki korkmaya başladım ya bulaşırsa diye çünkü psikolojik olarak çok zorlu bir dönemdi benim için şimdi 2 aylık bebeğim var kendimi geçtim ona bulaşırsa naparım kaşınsa kaşıyamaz anlatamaz. Of buna bi çözüm bulunmalı
pogacayanakli_aylamm Minnosannesiii ben de byrda duydukca tedirgin oluyprum. Ne alsam 60 derecede yıkıyorum. Bebegine mama sandalyesi aldim 40 derecwde yikadim uyuz bulasacakmis gibi hissediyorum hep esim 40 da yika dedi durdu. Resmen azicik kasinsam uyuz muyum diye dusunuyorhm. Zaten takıntılıyım
musslim_mom Minnosannesiii maske zorunluluğu geldiğinde bı doktor 1-2 sene sonra deri hastalıkları, uyuz patlar demişti, çünkü maske mikrob yuvası diye, dediği gibi de çıktı maalesef, kovidden korkmadigim kadar uyuzdan korkuyorum
Rojdaa Gerçekten çok zor biz de yeni atlattık 6 aydır çekiyorduk 😣 Doktoruma sorduğumda hani bizden bulaşır mı başkalarına dedim yok dedi sizden bulaşmaz çünkü biz karışım krem kullandığımiz için lezyon kalmamıştı. Ama gittiğiniz evlere dikkat edin uyuz olmadıklarından emin olun ona göre gidin demişti. Yani tek çare öyle yapmak
Blueebabyy bombacimulayim Biz sizinle aynı anda uyuz olduk Aralık ayında bir ay da geçmişti bizde tekrar nuksetti bir haftadır tekrar ilaclaniyoruz.
bombacimulayim Blueebabyy nüksetmez ki tekrar bulaş olur. Nükseden birşey değil emin olun. Etrafınızda birinde vardır kesin
Blueebabyy bombacimulayim Muhtemelen bebeğimin kafasında saçının içinde kaldı oradan çoğalıp bulaştı.