Durununannesi11 Kızıma kahvaltıda avakodolu mama hazırladım 2 gün boyunca koyu yeşil yaptı böyle olan varmu yoksa dokundunu kızıma bu güm normal rengine dönmüştü biraz
Mahinursmr Durununannesi11 avakadodan olmuştur cünkü bende kızıma ne zaman avakado versem kakası yeşil oluyor katı gıdaya gecince böle artık kaka rengi değişiyor 😊
Nefes Durununannesi11 normal canim bizimde aynı oldu bide yeşil kabak verince yesil oluyor ben 3 gun kuraliyla verdim herseyi o yuzden korkmana gerek yok bide avakodo saglikli ama bir dilimden fazla verme ishal yapar cok yağlı bir meyve
EzgiDuru Durununannesi11 muhtemelen avokadodan olmus olabilir ara verip sonra tekrar deneyin ama tek bir sekilde daha once vermediğiniz bir seyle karistirmadan tekrar ederse vermezsiniz
Durununannesi11 EzgiDuru karıştırdığım şeyleri daha önce yemişti sadece avakado ilk defa vermiştim bide öyle deniyeyim vucudunda bi sıkıntı yok sadece kak rengi
Durununannesi11 Mahinursmr bi sıkıntı olurmu peki böyle olmasının cuma günü doktor kntrolümüz var ordada sorarım da