merkurkedisiii Artık yapmadığım şey kalmadı Allah aşkına bu pişikle nasıl baş ediyorsunuz, prima premium care kullanıyorum bepanten,mustela,sudocrem derken en son tam sudocrem iyi geldi derken hop tekrardan pişik sizler ne önerirsiniz.
Zelisblt merkurkedisiii Hamazinc pişik kremini öneririm en kötü pişiği bile 1 günde geçirdi Bn çok memnun kaldım ondn. Yinede geçmiyorsa bezini değiştirmeyi deneyin
Cik merkurkedisiii canım yaprmısın bilmem ama biz yeğenime bildiğimiz sanayağ sürmüştük o iyi gelmişti kremler fayda etmeyince iyi geliyor diye duymuştum aklında bulunsun herhangi bir tıbbi dayanağı yok tabi 🤭
Kaderci merkurkedisiii ıslak mendilimi suda yıkayıp sıkıyorum köpük cikiyo hepsinde. Oyuzden öyle yapıp siliyorum. Havalandiriyom kuruyunca Bepanthol suruyom. İyi geldi bize
merkurkedisiii Tweetyy kabarcıklar yok canım normal pişik atopik dermatit var bizde boynumuzda o da olabilir mi diye düşündüm ama bilemiyorum
deniz_s ya bizim de poposunun içinde pisik gibi kizariklik var beyaz kabarcikli yuzunde de kirmiziliklar var doktora goturdum test istedi kan baska da bir sey demedi neden oluyo bunlar 🥺
merkurkedisiii deniz_s bilmiyorum türlü türlü alerji çeşidi var bide ne yiyeceğimi şaşırdım herşey dokunuyor gibi hemen tepki veriyor vücudu 😔
ardenbebekk deniz_s beyaz kabarcıklar bizde de oldu ben mustela kullanıyorum sudocreme geçtim bide doktor günde en az 40 dk havalandır dedi
Basak2811 merkurkedisiii Valla benim bebeğimin popusunda 4 aydır geçmeyen pişik vardı.Benimde kullanmadığım krem kalmadı.Ama alerjisi olduğun anladım.Her sabah yumurta veriyodum . yumurta vermeyi kestim. Geçti.Sudokrem geçirdi.Bebeğinizin altını alınca 5 dakika havalandırın.ve isalk mendil kullanmayin temizleme pamuğu kullanın . popsunun kurumasını bekleyin.Belki sizinde bebeğinizin birşeye alerjisi olabilir.sudorkrem deyin
PoyrazinAnnesi26 Basak2811 peki mide bozukluguda varmiydi bebeğinizdr sürekli kaka yapma gibi . Bende peynir veriyorum 3 gündür pişik oldu baya ve dün 4 5 kere kaka yaptı alerjiden şüphelendim bende
Yigitannesii Basak2811 Benim bebeğimde var bez değiştirdik ondan diye düşünüyorum sivilce gibi olunca alerji mi yoksa
ardenbebekk deniz_s ben musteka kullanıyordum değiştirdim sudocrem geçirdi siz de bi deneyin isterseniz
Ogretmen_anneeee merkurkedisiii burda yazılan tüm kremleri denedim. Pamuk’la silip kurularım her zaman bezi de değiştirdik . Ama geçmedi . en son bi doktor kızım kil dök poposuna dedi. Çok şaşırdım . Gittim aktardan kil aldım . Her alt değiştirmede kuruttuktan sonra kil döktüm bacak kenarları dışında hiç krem sürmedim . 3 günde söndürdü . Hatta geceleri alt değiştirmiyorum hala kil döküyorum sadece geceleri . Ha görüntüsü kötü oluyor her alt değiştirmede yeşil yeşil killeri görüyorsun ama gerçekten çok iyi geldi . Bi arkadaşıma söyledim onu oda yapmış çok iyi geldi dedi . Bi deneyin isterseniz
Canom343 merkurkedisiii cnm hametan pişik kremi var. Kesinlikle tavsiye ederim 1 kere bile sürsen faydasını görürsün. Bizde çok çektik pisikten o krem kurtaricim oldu. Her ay paket paket aliyorum
Aysenurrpinar Benim bebeğimde de doğduktan 3.gün sonra başlayan ve 3.ayına kadar ne yapsam geçmeyen pişiği vardı her tuvalet sonrasında yıkıyordum ama biraz azalıp sonra tekrar azıyordu daha sonraları başka belirtilerde çıktı ortaya ve süt ürünlerine alerjisi olduğu ortaya çıktı bunları yemeyi bıraktığımdan beri çok şükür ne pişik ne kızarıklık kalmadı isterseniz doktora gidip alerji için diyet uygulayabilirsiniz çok çook geçmiş olsun
Aselimmm3434 merkurkedisiii bebeginiz allerjik bir bebek olabilir geçmeyen pişik de bunun belirtisidir doktorla bir görüşün derim