Eymen21 2209 bende öyle diyordum ama büyüdükçe daha çok inada bağlıyor gibi oluyorlar (bebek ten bebeğe farkeder ama benimki öyleydi ) bende ataklar geçsin emerek uyutmam diyordum ama öyle olmuyor yinede sen daha iyi bilirsin bebeğini Allah analı babalı büyütsun 🌺
Ezgi53 Aycayndr kabul edecek eninde sonunda. Sizin halınızı hiç mi görmüyor. Ah şu erkekler. Hepsi aynı. Olmadı gizli alırsınız
Aycayndr Ezgi53 Eğitime karşı değil aslında o gelip uyutmayacak sonuçta sen uyutacaksin e ne anladım bu işten diyor. Kendin yapabilirsin diyor ama benim bunu yapacak halim yok şuan onu anlamıyor. Dediğiniz gibi gizli almayı bile düşünüyorum artık çünkü uykusuzluk çok kötüymüş gün geçtikçe daha da zor oluyor.
SenaNil Memede uyutmadan nasıl uyuycak ya illa kucakta uyumak istiyorlar, hadi doydu diyelim kucakta yürürken uyuyor o da mı destek oluyor
Cennet-Eserr ZehraBasak merhaba benim oğlum 3 aylık uyku eğitimi almadım ama uyku düzeni saat aralıkları gece gündüz ayrımı için destek aldım birkaç uzman ve kitaptan. Birçok metod var her uzman farklı şeyi savunuyor kimisi yatağa koyup çıkın diyor kimisi pış pış yap ağlasın illa ki uyur diyor kimisi yanına uzanıp okşayın diyor kimisi bol bol konuşarak uyutun diyor ve başarılı olmanız sizin elinizde kesinlikle istikrarlı olduğunuzda işe yarıyor ama sağlam psikoloji istiyor şu ana kadar en uygun fiyat 2.500 dü ben okuduğum kitaplar videolar sayesinde kendimce bir sistem oturttum ama atak dönemlerine çare bulamadım maalesef 3 aylık şuan önümüzde 4. Ay atağı uyku gerilemesi var öyle gösteriyor bizi nasıl etkiler bilmiyorum sonra 5 ay dişler yavaş yavaş gelmeye başlar 8. Ayda tekrar bi uyku gerilemesi olur derken bi düzen tutturulmaz bence çocuktan çocuğa da değişir ama uyku eğitiminde her zaman herşey tıkırında gidecek diye bir kural yok her zaman kendi kendine uyumasını beklemeyin dönem dönem anneye ihtiyaç duyacaklar sığınmak isteyecekler destek isteyecekler güvende olduklarını hissetmek isteyecekler kucak isteyecekler yani dönem dönem biz bile uykularımızda problem yaşarken küçücük bebeklerden sürekli müthiş deliksiz desteksiz uykular beklemek bana doğru gelmiyor siz bence uzmanların e-kitapları ve YouTube videoları var onları izleyerek kendinizce bir uyku düzeni oluşturun zaten uyku koçlarının da yaptığı şey istikrar kararlı olmak sizde kararlı olup yanına uzanıp uyumasını beklerseniz bir süre sonra çocuk uyuyacak zaten tek yapmanız gereken şey kararlı olmak benim fikrim bu tabi siz ne düşünürsünüz bilmem uzun oldu kusura bakmayın 🙏❤️
Ezgi53 Aycayndr herşey yoluna girecek İnşallah Allah’ın izniyle benim eşim de karşıydı dediğim gibi şimdi iyiki eğitimli Liya diyor 😂😊
Ece ZehraBasak canım 8. Ayda uyku gerilemesi oluyor bu ay bitsin öyle eğitim ver istersen yazık bebe zaten uyuyamıyor bir de kendi kendine uyuma isteğiniz onu daha da strese sokar eğitim konusunda iki oğluma kendim verdim ilk gün tek zorlandım hasta olmadıkları müddetçe uyanmıyorlar küçüğüm arada bir kez mamaya kalkar 6. Ayda verdim büyük oğluma küçük oğlum hiç sallanmak istemedi emzime de olmayınca kendiliğinden kendi kendine uyumayı öğrenmiş oldu
ZehraBasak Ece nasıl yaptınız anlatabilirmisiniz 😔 mesela ben gece güncemizi söyleyim size.. 8:30-9 da uyku en geç 9:20 ye direnip uyuyor 11 gibi kalkıyor emip tekrar yatıyor gece 1-2 gibi kalkıp tekrar emme bu aralar 3-4 de de kalkıyor emmek istiyor sonra sabah 6:30 uyanış bu normal mi?
Mervebatu123 ZehraBasak ben aldim hem de en unlulerden hicbir ise yaramiyor cope atsam belki hi musluman bulur da sevinirdi de sevabini alirdim😁 onlarin dedigi hep ayni. Hepsi sayfalarinda yaziyor. is sizde bitiyor…. bence paraniz ziyan olmasin sayfasinda yazanlari uygulayin.. sabir isi baska bisey degil.
Gokus Oyku16 nedir bu eğitim, cocugy nasl uyutacagınızı mı gösteriyor.benm bebeğim 2,5 aylık. Yatarak emzirerek uyutuyorum, kötü birseycmi yapıyorum anlamadım
ZehraBasak Gokus amaan tatlım şu an bir şey değil ama daha sonra çok başın ağrayacak yatarak emzirmekten
Oyku16 Gokus suan için bebeginiz vok küçük ama ilerden dönemde bu duruma alınıyorlar ve gece boyu ackmasalar dahi uyandıklarında emerek uykuya döndükleri için sizinde her defasında kalkmanz gerekiyor hem bebeginiz hemde siz kaliteli uyuyup dinlenemiyorsunuz evet nasl desteksiz unutacağımız oturmaya vs gittiğinizde ne yapmanız gerektiğini yatılı kaldgnzds hastalıkta nasl davranmanız gerektiğini herseyi öğretiyor böylece kesintisiz 10saat uyuyabiliyor bebekler
ZehraBasak Badehandeyldz busrasilra14 yaw bu memnun kalanlar nasıl oluyor onu da anlamıyorum sizin gibi yazan da çok memnun kalmayan da.. Ne yapacağımı şaşırdım inanın.. 8 aylık henüz bi şekilde rahat rahat uyuması lazım ki büyüsün
Badehandeyldz ZehraBasak ben kendi kendime verdim sadece denedim internetten baktım yani birisine para verip yardım almadım
Gokus ZehraBasak nasıl yapıcam ki Baska türlü nasıl uyutulur bilmıyorm :( ama ben de dinlenıyorum o uyurken, niye öyle dediniz:/
Oyku16 yazinannesi21 ben basta kendim vermiştim bir iki haftada falan ancak laisti eğitimde de kalan kısımları düzelttik kesinlikle düzene giriyor bikac hafta içerisinde yeterki istikrarlı olun ve bir desteği bırakırken diğerine alstrmayn bu surecte
Esra26 ZehraBasak Ben instagramda “peritozu uyku” isimli ebru hanımdan alıyorum, bu geceden itibaren başlayacağım. Şu an için memnunum çabuk cevap veriyor ve son derece ilgili ve bilgili☺️ Umarım süreci de iyi yönetiriz.