Rabia4646 Merhaba sağ göğsümde şişlik var baya siste hatta kırmızı olmaya başlamış sızlıyor dokunamiyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı . O gogsumu emziremiyorum. Süt azalmasindan korkuyorum
Ozgee22 Rabia4646 canım bisey çekmiş ola bilir veya yemek kokusu varsa canin istemiş ola bilir bulaşık süngerini al 3 ehlam 1 fathiya oku oraya sürerek geçer canım
Daylin1 Rabia4646 canın bişey çekmiş canm farkında olmadan ,yada neyi canın istediyse onu ye cnm düzelir o bnde de olmuştu ☺️
Basak2811 Rabia4646 marsit olmuşun canım.Bende kaç kere oldum biliyorum çok kötu bir durum. Sütünü sağman lazım.Cocugunu bol bol emzir yanlış emzirme şeklinden dolayı Bebek sütü tam alamamış.emziridkten sonra sağ sıcak suyun altın da sağ.Eger geçmese bı acile git bı antibiyotik veriyorlar sana .Birde krem
Pkz16 Rabia4646 Gogus ucunda oluşan çatlak dan bebeğin agzindaki bakteriler giriyor ve enfeksiyon oluşuyor.seninki ilerlemiş sanırım antibiyotik kullanman gerekecek.genel cerrahi ye gitmen gerek .çok fazla bekleme çünkü apse oluşursa cerrahi müdahale gerekir.
Elanur Mastit olmuşsunuz. Genel cerrahiye giderseniz hızlıca iyilesirsiniz. Evde geç iyilesirsiniz. Göğsünüze soğuk lahana satabilirsiniz, bol emzirebilirsiniz , mastit masajı yapabilirsiniz.
Pkz16 Rabia4646 Kizaran yeri elinizle elleyin şişlik sert kist gibi bı şey geliyor mu az çok anlarsınız.bi de rahatlamaniz için emzirin sağın sıcak suyla bezi yıkayıp yıkayıp göğsünüze koyun Gogsunuzde süt kaldıkça sıtma tutabilir sizi ateş titreme yapıyor bilginiz olsun