2109bal Bebeği inek sütü alerjisi olan anneler bebeğinizin aylık kilo alımı ne kadar oluyor yaşıtlarına göre geriden mi geliyo aceba bize doktorumuz geriden geleceğini söyledi 😞😞
Karakuzu 2109bal benim kızımda da süt alerjisi var ama yanlış olmasına rağmen ben zorla emziriyorum o yüzden kilo alımı güzel
Elifsaresmom 2109bal evet maalesef öyle biz 1 ayda sadece 200 gram aldık bebeğim 3 buçuk aylık yalnızca anne sütüyle besleniyor
2109bal Karakuzu hayır süt ürünü tğketemşyor beni eme biliyor onda sıkıntı yok bende diyet yapıyorum o yğzden
Tugce0395 Karakuzu bebeğinizi emzirmenizde bir sakınca yok sadece sizde inek sütü peynir yoğurt gibi şeylere dikkat etmeniz lazım
2109bal Elifsaresmom diyet maması vermişti doktor bize ama onuda zaten zorla veriyordum ağzına püskütretrek şimdi onuda içmşyo sadece anne sütü ve ek gıda çorba meyveler oda yeterli gelmiyo sanrım 7.700 şu an kilosu doktorlar zayıf diyo ama alamıyo üç ayda sadece 100 gram aldı
Elifsaresmom 2109bal benim bebeğim henüz 3 buçuk aylık su an kilo alıyor olması lazımdı çünkü 4. Aydan sonra kilo alımının yavaşlaması çok normal biz 2. Aydan beri alamıyoruz bu hiç normal değil
Mmeliss5 Minikpirincim Kaka da kan mukus ciltte kızarıklıklar uyuyamama huzursuzluk hırıltı karnında gürültülü ses gürültülü kaka kulak arkası kabuklanması süt ürünleri yumurta ürünleri gibi alerji olabiliyo kg alımı yavaşlıyor bunlar gibi
2109bal Minikpirincim 4 aylıkken başladı yeşil kaka yapmaya başladı daha sonra kakasında kan gördüm. Doktora gittim anlamadılar tabiki bağırsak enfeskşsiyonu deyip antibiyotik verdi bir hafta onu kullandım. Tabi ki geçmedi daha sonra kendim arastırdım baktım ve inek sütü alerjisi olabileceğini düşündüm doktora gittik tekarrar test yapıldı testte de çıkmadı diyet yaparak hallettik beş aydır diyetteyiz hem kzıım hem ben
Karakuzu Tugce0395 evet canım bi sorun yok ama kızım emmek istemiyor artık sütüm onu rahatsız edecek diye itiypr beni
Esefeee Bizde de süt alerjisi var, ve 6 aylık kontrolünde öğrendik ki sadece 200 gram almış. Ek gıda azar azar veriyorum ama tabi hiçbir şey sütün peynirin yerini tutmuyor 😔
2109bal Esefeee evet malesef ki öyle. Ben ne zaman doktora götürsem çok zayıf peynir yumurta yoğurt yedlr. Süt alerjisi var deyşncede tamam o zaman muz ver şeftali ver bakliyat ver diyolar
2109bal Esefeee evet malesef ki öyle. Ben ne zaman doktora götürsem çok zayıf peynir yumurta yoğurt yedlr. Süt alerjisi var deyşncede tamam o zaman muz ver şeftali ver bakliyat ver diyolar
2109bal Elifsaresmom işde inek sütü alerjili olan bebekler alamıyo malesef ki. Çok çok dikkat istiyo katı diyet istiyo.
Tugce0395 2109bal evet zayıfmış canım Allah yardım etsin 5 aylık oğlum şaun nerdeyse aynı kiloda bebeğizle emmiyor mama ve ek gıda takviyesi yapıyorum bnde
Tugce0395 Karakuzu şimdiki bebeklerde bir değişik belirli bir süre sonra memeyi reddetiyorlar ben 3 ay emzire bildim zorla snra dahada ne yaptıysam almadı bnde zorlamadım artık