Elifinannesii_ Anneler göğüslerim taş gibi oluyor kızımın gücü yetmiyor. O sebeple sağım yapmak zorundayım. Sağım yapan anneler kaç saatte bir sağım yapıyorsunuz ?
FiltreKahve Elifinannesii_ ben sadede sağımla besliyordum o yüzden gece gündüz 2 saatte bir sağıyordum ama sizin ki emiyormuş 3-4 saatte bir sağım yapmanız yeterli olabilir bence
Elifinannesii_ FiltreKahve emiyor ama gücü yetmiyor canım daha 17 günlük. Siz ne kadar süre sağım yaptınız böyle zor oluyor mu ? Süreç gözümde büyüyor 🙏🏻
Elifinannesii_ senamiray kızım 17 günlük canım. Göğüslerim taş gibi oluyor gücü yetmiyor çekemiyor. Süt sağma makinası ile ayarını en sona alıp sağıyorum o bile zorla çekiyor
FiltreKahve Elifinannesii_ ya açıkçası zor evet yani sürekli makineyle dolaşıyordum. Ben 3 ay sağabildim sadece sonra sütüm kesildi bazı sebeplerden dolayı.
minikmelegimmmm Elifinannesii_ ben o zamanlar her emmesınden sonra sagardım dolu hıssedınce ama öncelikle ıkı saatı gecmeden emzırın emdıkce çoğalır ve emmeyı ogrenır ben gece de sagım yapıyordum küçükken 2 kere falan sagardım sımdı 6 aylık olduk artık gece sağmıyorum