patiseverr_ Kızlarrr 2 aylık olduk cuma gunu ana saglıktakı hemsıre aşı gününü cumartesıye yazmış . Pazartesi gunu yaptıracaktım ama babam amelıyat olcak aşısını ne zaman kadar yaptırabılırım bilgisi olan yazabılır mı 🌺
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi patiseverr_ Merhaba bende gününde yaptiramazsam o hafta içinde yaptırmaya çalışıyorum bı kaç gün gecikmeli denk gelemeyebiliyor
patiseverr_ Kızlar bide kalça çıkıklıgı ve göz için ayrı randevu mu alıcam onlar ne zamanlar yaptırılıyor kalça için randevu aldım ama göz için henüz almadım aynı gunmu oluyor
patiseverr_ Yas3min özele gitçem canımda göz randevusunda alıcakmıyım toksa kalçanın yanında bakarlarmı
Yas3min patiseverr_ doktorun yanına gidiyorsunuz o sizi kalça ve göz testine yönlendiriyor. Tetkiklerin yapıldığı yere gidiyosunuz direkt sıra verip muayeneye alıyorlar ikisi birlikte yarim saat bile sürmedi
patiseverr_ Gokceayybıde kar yağışı var canım annemde babamla hastanede olucak ılk bebegım atesı falan olursa elım ayağıma dolanır o yüzden babam hastaneden çıkana kadar beklesem dıye düşünüyorum ama sıkıntı olur mu ? Esım uzman annem gılde kalıyorum bu arada