TosbikAnnesiiiii Kızlar evde iş yapanınız var mı bende eşime destek amaçlı birşeyler yapmak istiyorum artık birikim şart bu dewirde zor ama yinede yettiği kadar bilginiz var mı bu konuda evlere iş yapan arkadaşlarınız felan varsa önerir misiniz rica etsem 🙏
Deletedmom6262 TosbikAnnesiiiii Ne yapabilirsiniz çoğu anne bandana yapıyor çok kolay internet üzerinden satarsınız
yareninannesii TosbikAnnesiiiii kokulu Taş yapan çok bizim burda hatta bende bir ara düşündüm hem kolay hem de baya satış oluyo
Deletedmom6262 TosbikAnnesiiiii Kaynanam evde sıkıldığı için takı yapıyor boncuklardan Antalya’da yaşıyoruz yabancılara satıyor evde iş yapmak için bence el işi bilmeniz lazım değilse paketleme fln yaparsınız
Deletedmom6262 TosbikAnnesiiiii Kız çocukları için mesela herkes alır çeşit çeşit renklerden bende alcam tanesi 12 TL en az 10 tane almayı düşünüyorum Instagram’da baya var arama yaparsanız trendyoldan anlaşmali satış da yapabilirsiniz instagramda bandanamelegi hesabını takib ediyorum çok güzel yapıyor oda kızı olduktan sonra başlamış
TosbikAnnesiiiii yareninannesii kendimiz yapıp satıyor muyuz yoksa biz yapıp alıcıya mı teslim ediyoruz birde siz nerede oturuyorsunuz acaba ben Konya
yareninannesii TosbikAnnesiiiii ben izmirde oturuyorum mahallemde bi bayan yapıyor letgoda falan baya satış yapıyor birebir kendi aracı falan değil yani
yareninannesii TosbikAnnesiiiii YouTube da var canim gayet kolay ama malzemeleri almak lazım sen bi bak bakalım inşallah işine yarar
TosbikAnnesiiiii Deletedmom6262 bende bakayım belki becerirm yani hiç denemedim el becerim var mı diye 🤦♀️
TosbikAnnesiiiii Deletedmom6262 haklısınkz öğrenmek şart paketleme de olur ama bir türlü denk gelmiyor