snyck Dogavesultan pırasa bir tek ben yiyorum mercimek çorbası pilav tavuklu türlü gibi bir yemek var niyetim dışarıdan söylemekti boşver para harcama diyip yarim saatte bunları uydurdum hepside kolay şeyler
Asliissoysal Dogavesultan tel şehriye çorbası,rus salatası, köz patlıcan yoğurtlu birde eşim menemen istedi onu yapacağım tatlı olarak da abim akşam size gelebilirim.ben alırım dedi ondan yırttım 😂☺️
Dogavesultan snyck T-24 Asliissoysal ellerinize sağlık kızlar bende çorba yapıcam orası kesinde bakalım yanına neler çıkarıcam 😂
Laren Suan hiç bisey yok valla ne yapcam onu da bilmiyorum yapasımda yok ama dun aksam dışarıdan yedik bu aksam bisey uydurmak lazım 😅
adastra Dogavesultan Sebze aşkım tuttu bugün, sütlü kabak çorbası, fırında sebze kızartması ve kereviz salatası yaptım şu an yiyorum 😋
Sarelinagis Dogavesultan Kilis tava ve pirinç pilavı yapacağım birde kışın vargecilmezi tarhana çorbası yanına turp salatası tamamdır. ☺️
Deletedmom_26 Dogavesultan Menümüz annemden 😏 Bugün ne yapsam diye düşünmedim 😊 Fırında patatesli soslu tavuk Pilav Salata Ayran