NukleerBaslikliKiz Yazannesi1 Verirsin be yaz gelsin hele kışın eve tıkılmaktan oluyodur ayrıca foto da yüzün gayet zayıf sen takıyosun bence 😀
Yazannesi1 NukleerBaslikliKiz foto hamileliğin başındaydı kuzum ondan sonra başıma gelmeyen kalmadı 😂😢
Emelss- NukleerBaslikliKiz kızımın kolunda bir tane var pek belirgin değil 🤗bazen bakıyor bu ne diyo ama açıklayamıyorum.😅 Onun dışında pek göremedim.
NukleerBaslikliKiz Emelss- Ahaha küçükken bende hatırlamıyorum anneme soruyodum ben diyodu sürekli bi çıkmaza giriyoduk 😂
Danerys Yazannesi1 hadi hayırlısı 😂 ben de öyleydim de annem geldi memleketten bizi de götürecekler. Emeklerim boşa gitmese bari
Emelss- NukleerBaslikliKiz babası ben diyince “nee?” diyor çocuk sonra baya güldük uzun süre bu konuyu konuşmayacağız henüz anlatmak için bir yol bulamadık 😂😂
NukleerBaslikliKiz Yazannesi1 Verirsin canım senin bebiş daha küçük büyüdükçe peşinde koşarken yine verirsin 😀
NukleerBaslikliKiz Wolverine Maalesef ya huyu sana benzesin tipi bana benzesin diye dua ederdik hep tam tersi oldu huyu bana tipi eşime benzedi 😂😂
Wolverine NukleerBaslikliKiz ilerleyen yaşlarda sana benzer bence 🤗 anasına bak kızını al derler sonra ♥️
ikiprens_annesiii NukleerBaslikliKiz doğduğunda yktu sonradan gıdı dediğimiz bölgede bı tane nokta gibi çıktı bende hâlâ şoktayım Yeni farkettim 🤭