MinikPrensesannesii NukleerBaslikliKiz bende 3 tane var kızımda da oğlumda da yok eşimde var ama 6 7 tane 😂
NukleerBaslikliKiz MinikPrensesannesii 3 tane benin mi var gerçekten 😀 benim kollarımda minik minik o kadar çok var ki sayamam 😀
NukleerBaslikliKiz MelekSubasi Bende dün burnunda bi leke fark ettim aaa ben sanırım dedim baktım değilmiş bugün dillendirdim ya bizimkinde de yakındır😀
Deletedmom_26 NukleerBaslikliKiz Hiç fark etmedigin yerlerde çıkar sonradan görürsün mutlaka çıkar ama sayma saydikca çoğalır der anneannem 🤔
NukleerBaslikliKiz Deletedmom_26 benim kollarımda minik minik çok var bi kere kardeşime say bakıyım bi dedim annem de aynı tepkiyi vermişti saydirmadi 😀
buselidunya NukleerBaslikliKiz Oha sen yazana kadar hiç farketmemiştim desem😃 Yok ki kızımda. Şaşırdım şu an ahahshah😃
NukleerBaslikliKiz buselidunya Bende ilk fark ettiğim de oha neden hiç beni yok diye şaşırmıştım valla 😀
buselidunya NukleerBaslikliKiz aa neden yok acaba bende var mesela bir kaç tane, acaba sonradan mı çıkıcak😃
HonKiPonKiDoNiNo NukleerBaslikliKiz Benim sol şakagimda ve ayagimin altinda var, kiziminda dudakla burun arasi 1 tane var , istanbullu cindy 🙈🤣
NukleerBaslikliKiz HonKiPonKiDoNiNo Ahaha sonradan mı çıktı? sizin iki tane mi beniniz var gerçekten 😀
UmayUlku14 NukleerBaslikliKiz bendede çok var esimdede oğlumda da yok zannediyorduk şuan 21 aylık ve kollarının iki yerinde küçücük belirmeye başladıgini fark ettim 😂
lalbg NukleerBaslikliKiz o yüzden hamileyken öyle şeyleri hiç elimle yemedim😂 batıl inanç olduğunu biliyorum ama riske atamadım😂
HonKiPonKiDoNiNo NukleerBaslikliKiz Evet benim 2 tane neden ki ?🤔 Öyküde dogustan yoktu 1 yasindan sonra cikti