NukleerBaslikliKiz Bebişleriniz de ben var mı? Kızımda hiç olmaması dikkatimi çekti bende çok var. Sonradan mı çıkıyo güneş etkisiyle çıkan benlerim var ama onun dışında kendimde de vardi baya. Ben hakkında fazla bilgim yok merak ettim sizin çocuklarda var mı 😀
Ebru-isil NukleerBaslikliKiz saçının içinde var ama kabartılı şekilde ben değil küçük siyah nokta şeklinde
Zeliff NukleerBaslikliKiz Bizde geçen esimle konuştuk bu konuyu bizim kızda hiç yok. Sonradan çıkar diye düşündük
lalbg NukleerBaslikliKiz sanırım sonradan çıkıyo. Eşimde çok var bende de var ama kızımda hiç yok. Güneş etkisiyle sanırım. Yani güneş lekesi değil de güneş gördükçe ben çıkıyo☺️
Denizzz88 NukleerBaslikliKiz benimde geçenlerde aklıma geldi hiç beni yok diye 8 buçuk aylık oğlum hiç yok suan sonradan çıkıyor herhalde. Ama benim doğuştan bacağımda küçük bi ben varmış leke değil yani baya ben şuanda da yine çok büyük değil
Ebru-isil NukleerBaslikliKiz doğduğunda yoktu ya da ben farketmedim saçının içinde olunca ama benim de vücudumda vardır bir de dudağımın sol altında ama kafamda yoktur
lalbg NukleerBaslikliKiz bende doğuştan var sağ göğsümün altında böğürtlen gibi. Ama sanırım doğum lekesi🤷🏻♀️ Koca karı laflarına göre annem bana hamileyken böğürtlen yemiş😂
NukleerBaslikliKiz Denizzz88 Bende doğuştan olduğunu düşünüyodum demek ki doğuştan olan benler de var
NukleerBaslikliKiz Zeliff Çıksın ya ben çok severim beni özellikle dudağın alt tarafında benı olanlarin beni çok hoşuma gider nedense 😀
Denizzz88 NukleerBaslikliKiz evet kimisinde doğuştan da oluyomuş demekki ama genelde sonradan çıkıyor herhalde. Gerci şuan düşünüyorum 3 yaşında yeğenim var onda da hiç yok ne zaman çıkıyo ki acaba 😀
NukleerBaslikliKiz Keskeuyusamm Aynen bende de çok ama sevdiğim yerlerde değil Edis in beni gibi benim olsun isterdim 😀
snyck NukleerBaslikliKiz 1bucuk yaş civari bacağında çıktı benimde var sonra kolunda çıktı aynı yerde benimde var 2.5 yasinda daha yeni karnında çıktı benimde iki göğüs arasında var büyüdükçe belkide yeri değişir ayni yerde olur 🤗 bana çekmişse kollarımda çok var ama hepside yüzeysel et beni gibi kabarık degil
NukleerBaslikliKiz lalbg Ahaha evet hep öyle diyolar ya da bi şey yerken elini oraya sürmüş ondan yediği şeyin lekesi kalmış diyolar
lalbg NukleerBaslikliKiz o yüzden hamileyken öyle şeyleri hiç elimle yemedim😂 batıl inanç olduğunu biliyorum ama riske atamadım😂