Eda1990 Sezeryan olali bir ay oldu hala yatakta dikisten zor donuyorum kesi yerim biyere degse aciyo hafifte karnim agriyo sizde neler var?
Nehirkayra Eda1990 benim ikinci sezeryanim ama çabuk toparladım şükür. Hatta ilkine göre geç bile iyileştin diyebilirim. Ama her bunye bir olmuyor. Yalnız benim bildiğim aktif olmanız gerekiyor. Acıyor diye hiç hareketsiz geçirmeyin gününüzü. Ne kadar hareket o kadar çabuk toparlanma.
Fatos_sungr22 Eda1990 benim 2 ay oldu yapalı eskisi gibiyim ama bir ay da düzelmiştim istediğim gibi uyuyabiliyordum yüz üstü bile 😊😊
Eda1990 Nehirkayra yok ben hareketsiz diyilim agir olmamak sartiyla ev isi yapiyorum idrar yolumda enfeksiyon cikti ondan mi bilmiyorum benimde ikinci ama bu zor gecti benim ilk kolaydi
Aframeva Benim üçüncü sezeryanim ilk ikisinden daha rahat toparlandım ilkinde 18 günlükken bile oturamıyordum bunda masallah sadece ilk gözümü açtığımda ağriyla uyandım sonrasında ağrım olmadı hiç ama hiç oturmadım hep yürüdüm
gzmnc Eda1990 sık sık yürüyün. Oturur kalkarken yatarken sızlanma oluyor. Benim kız da inanılmaz hareketli, bezini çıkarırken oynarken tekmeleyip duruyor 🤗🤗
gzmnc Eda1990 denk geliyor oraya da 😂😂 bacakları inanılmaz hareketli bir bebek. Yattığı yerden beslerken ya da alt değiştirirken karnıma mideme ameliyat yerime neresi denk gelirse. Egilmişsem göğüslerime.