minikturta Soe 🤔 ilk defa duyuyorum 6 aylık bi yarim saatlik deneme yapıldı gayette iyiydi bi sorun yoktu zaten bel desteği var bi zaman sonra onuda çıkartıyoruz genişliyor
Motheruykusuz24 Soe bende koltuk bakıyorum fiyatlar uçmuş eskiden o paralara orta halli Şahin alınıyordu 🤦🏻♀️
minikturta Woody valla bacım zaten aldık oto koltuğunu daha güzel denemek nasip olmadan arabayı satmamız gerekliliğinin farkına vardik🤣
Yade22 Soe bende araştırıyorum besafe izi comfort 9-18 isofixli modeliyle britax romer arasında bakınıyorum. Ama britaxta sanki içine gömüldü rahat edemedi gibi 7 aylık şuan. önemli olan çocugunda rahat etmesi bakalm neye karar vericez
Soe Yade22 ben de 2si bir de maxi cosiye baktım 3ü arasında kaldım. Çıkıp görmedim ama sadece internet araştırması. Britax büyük mü dersiniz? Be safe nasıl çok mu küçük o da?
Arifeshn Soe bende baby plus orbitfix 0-36 kg 360* dönenden aldım bebeğim 5 aylık 9 kilo bir defa kullandım çok rahat etti çok sevdi sıfırları çok pahalıydı bende ikinci el uygulamalardan baktım 700 tl ye hiç kullanılmamış bulup aldım çok uygun oldu yani 😇
Woody Soe 21 aylık olmak üzere. 4 yasa kadar kullanılır bence. Arkadasimin oğlu 3 yasina girmek uzere. Hala kullanıyor
Soe Woody yaa yorumlar 1 yaş filan demiş de şimdi ben zaten 10 aylıkken kullanıcam aslında 2 -3 ay için değmez gibi düşünmüştüm. Teşekkür ederim