eceyiilmazm Kızlar kızımın doğum günüydü dün, eşim ben kızım bungolov evlere yer ayırtıp kapora gönderdim 1000 TL engellediler her yerden. Birşey gelmez dimi elden? Yazık günah milletin üç kurusuna göz dikiyorlar çok moralim bozuk cidden.
Eliztosss eceyiilmazm çok üzüldüm sanmıyorum geri geleceğini . E devletten cimere ekran görüntüleriyle beraber şikayette bulunun
pikacuu eceyiilmazm 1000 tl üç kuruş olamaz bence şikayet edin edeceğiniz yerlere. Az para değil benim kalbime inerdi valla 🙄 geçmiş olsun
birburkee eceyiilmazm seni engellemişlerse başka numaralardan ulaşmaya çalış ben peşini bırakmazdım 1000 az para değil
snil eceyiilmazm En yakın karakoldan ya da direk savcılıktan suç duyurusunda bulunun hemen, çok geçmiş olsun 😔
BugsBunnyy tubaden boyle bir sey mumkun degil kendi rizanla gonderiyosun banka iptal etmez.yanlislikla yapilam eft lerde bile karsi taraf yollamazsa hak iddaa edemiyorsun
Emirinannesiiiiiiii Busra2326 ben de öyle düşünüyorum. Peşini bıraktığını düşündüklerinden başka bir numaradan ara ve tekrar rezervasyon yapıyormuş gibi konuş. Aynı zamanda ses kayıt al. Ve hemen şikayetçi ol.
annesininaslanii eceyiilmazm kız bizde gitmeyi düşünüyorduk haftaya nedir adı söyle bizde mağdur olmayalım
eceyiilmazm annesininaslanii bu ara çok artmış bu tür dolandırıcılık web sitesi olan yerlere bakın konum isteyin inceleyin yanmayın valla
Deleted098 eceyiilmazm şikayet etmek için aradım ancak bu yazdığınız isimle yok bşr tane tabiatbungalow diye bir adres var orasımı. Yorumlara da dolandırıcı yazıcam
Umii eceyiilmazm bir tane cikiyir bu isimle rize de burasi mi altina dolandiricilar diye torum atalim
syaby eceyiilmazm otel vb yerler elden ödeme yada havale ödeme almaz zaten çok üzüldüm bi mesaj atıcam onlara bakalım ne dicekler bence şikayet edin karakola
Kagansmother Site de 3 haftalik bütün paylaşımlar öncesi yok kim bilir kac kişiyi daha kandırdılar adreste yok cok üzüldüm keşke tatil sitelerinden yaptirsaydiniz muhtemelen o sitelere göre çok daha uygun bir fiyat söylemişlerdir ama trivago gibi sitelerden yaparsanız dolandırılma ihtimaliniz cok olmaz en azindan