Metehann12 kizlar oğluma deriden alerji testi yaptırmak istiyorum devlette nerde yaptirabilirim tıp fakültesinde çocuk alerji bölümüne randevu alamadım çocuk doktoruna alsam randevuyu oraya sevk yapar mı ki daha önce yaptıran anneler bana yardımcı olabilir mi
Metehann12 Minikmucize18 yanakları ve boğazında geçmeyen kızarıklık var krem sürüyorum geciyo akşam bı daha kabariyo Dr alerji olabilir atopik bile olsa altında alerji yatar dedi deri testi yapılacak ki belli oldu
Berilsmom46 Ilk önce çocuk doktoruna gideceksiniz dr yeşil alan açıyor size daha sonra çocuk alerjisine randevu alıyorsunuz
Metehann12 Zeliha_ doktora gittik alerji damlası kullandığımız için testi haftaya yapcaklar doğru sonuç vermesi açısından test yapılana kadar da yumurta ve süt ürünlerini keselim dedi hem ben hem oğlum test daha doğru sonuç versin diye devlette sadece 4 besin için test yapma hakkı varmış inşallah bizim bı seferde neye alerjisi olduğunu buluruz yoksa zor olcak bulması akademi hastanesi 450 lira istedi o test için tıp fakültesi 57 liraya yapiyo