Yelda35 16 aylık oğlum keçi kakası gibi kaka yapıyor. Yoğurt, kayısı, kuru erik, kuru üzüm, zeytinyağ, herşeyi denedim yok hala kabız. Ne yapmam lazım azıcı azıcık yapıyor 6 tane bez değiştiyirprum
Seden Yelda35 hurma, gun kurusu kayisi ve inciri haslayip püre yapip yedirin, yulafla yedirirseniz daha iyi olur ama yulaf sevmiyosa ac karnina ve gun icinde yedirin ustune su icirin etkili olacaktir
Yelda35 Seden yulaf çok yedi canım etki etmedi. Anlamadığım katı değil sıvı da yiyor neden BÖyle oluyor
Fitifiti Yelda35 Klaire labs kullanıyoruz biz genel olarak bağırsak sağlığı ve bağışıklığına destek amaçlı. 100 milyar probiyotik içeriyor,piyasada en güçlüsü bu. Biraz pahalı ama epey bereketli,3 ay kadar gidiyor.
Yelda35 Fitifiti bende şuan denkflor var yoğurtla yediriliyor ama kaç gün kullanmam lazım bilmiyorum acilde vermişlerdi isal zamanı probiyotik
Woody Fitifiti fiyatini gordum ve ben şok……. Yani sağlık ürünleri de bu fiyatta olmasın ya Baska öneriniz var mip
Fitifiti Yelda35 İshalken probiyotik kullandınız ve kabız mı oldu? Eğer öyleyse bırakın vermeyi,başka içerikli probiyotik deneyin derim
Fitifiti Woody Fiyatı yüksek evet ama içerdiği yüksek probiyotik sayısı ve hiçbir kimyasal,sentetik katkı içermediği için hakediyor bence.Yok yine de istemem derseniz Nbl de iyi bir marka. Özellikle üst solunum yolları ve geniz akıntısı için bactobils çok etkili. Direkt şikayetleri kesiyormuş.
Woody Fitifiti vallahi çok pahaliymis ya🤦♀️🤦♀️ ben kabızlık için probiyotik baslasam diye düşünüyorum da
Fitifiti Woody Eğer kabızlık kronik hal almışsa mutlaka probiyotik desteği alıp,bağırsak florasını düzenlemeniz gerekir. Bir de şöyle bir şey var bu probiyotik bayağı bereketli en az 3 ay gidiyor.
herseyyalantekgerceksen Su içmiyor mu acaba benim kızım da epey kabız olmstu yurmurta sarısıni yiyor diye günde iki tane sari veriyordm ondan kaynakliyms megersem …