Arelnur Kızlar merhaba. 3 haftalık bebeğim var ve burnu aşırı tıkalı hırıltı yapıyor. Serum fizyoloji yapıyoruz ama geçmedi anlamıyorum siz neler yapıyorsunuz ? Serum fizyolojiyi şiringa ile veren var mı ?
Tugbaaada Arelnur serum fizyolik sıkıyorum sonra burnunu aspiratörle çekiyorum çok rahatlıyor bizimde burnumuz çok tıkalıydı
Tugbaaada Arelnur serum fizyolik sıkıyorum sonra burnunu aspiratörle çekiyorum çok rahatlıyor bizimde burnumuz çok tıkalıydı
BGulmez Benimde 5 haftalık bebeğim aynı şekilde acaba serumu damlatıp burun aspiratörü ile çeksek olur mu zararı var mıdır
birelifmasali BGulmez hiçbir zararı olmaz doktor bana her emzirmeden önce yapacaksın dedi nazal aspiratör ile çekiyorum inan bebeğim çok rahatladı
BGulmez Arelnur biz çektirmediğimiz için hemen açılmıyordu anca hapşurması gerekiyordu öyle güzel çıkıyordu bende burnunun ucuna saçımı sürüp hapşurtuyorum (inşaallah yanlış yapmıyorumdur) ve şişmiş olan mukoz böyle çıkıyor😊
Tugbaaada Arelnur ikisine birden sıkıyorum biraz sırtına vurup sonra ikisine çekiyorum hepsi geliyo çok rahatlıyor yoksa nefes alamadı gı için ememiyo