Bahardda 4 ay 9 günlük oğlum saat başı uyanıyo aç olduğu için mi acaba mahvoluyorum sabaha kadar hiç 3,4 saat uyuyan bir çocuk olmadı benim de yorgunluktan sütüm felan kalmıyo napıcam
Edakerem14 Bahardda. Atak döneminde olabilir benimde 4 ay 3 günlük saat başı uyanıyor birde dişleri çıkıyor alttan 2 tane oda baya huzursuz etti
Ozgdfn Bahardda 13. Ay bitecek hala daha hiç şaşmaz gerçekten saat başı kalkıyor gece uykusuna geçince 🥴🥴🥴
minikturta Bahardda 6 aylık hala öyle xnwnwmsnd ac olduğundan olsa 6 aydır öyle o zaman bu çocuk 6 aydır ac 🥴🥴🥴 süt kalmasaydı benim kalmazdı ay öyle düşünme süt derya deniz vardır başka sebebi emerek uyuyorsa ya da destekli uyuyorsa yüksek ihtimal ondan
Maviyesil121212 Bahardda doğduğundan beri böyleyse atak vs değildir huydur ya da uykuyu sevmiyordur. Ablamın kızı da böyleydi memeden kesince (18 aylıkken) gece uyanmaları azaldı. Umarım sizde böyle olmaz ama bilgim bu şekilde
Edakerem14 Bahardda 4. Ay atağı 35 gün sürüyor bizim ki 3 ay 21 günlükken başladı düzenli olan uykularımızda gerileme oldu
Varsvegas Bahardda yasına gircek 2saat uyunca sasırıyorum uyumayan bebek uyumuyor ac yada tok uyumuyor çözüm yok😣😣😣
Bahardda Evet uykuyu pek sevmiyo doğduğun beri üç dört saat uyuduğunu görmedim ama yarım saatte bir uyanmak beni mahvetti bir de çalıscam nasıl olcaksa