151120 Çocuğumu tanıyamaz oldum her şey mi kötü ye döner sürekli bir ağlak mod sürekli bir huzursuzluk uyku düzenine girmiyorum bile yemek desen olmayan yememişmiş hiç yok
Durukusunannesii 151120 Bizde aynıyız 14 aylık kızım ne uyku ne yemek hicbsey sürekli huysuz . Ama en çok şikayetçi olduğum şey uyku .. sürekli uyaniyo sabahlara kadar mahfoluyorum
nazlieylul 151120 bizde yeni çıktık o dönemden iki hafta sürdü ve bnmkiler ikiz ikisi de öyleydi özellikle yeme içme mama bile yemiyolardı şimdi biraz normale döndüler bide o dönemde hasta oldu biri
SeSa24 151120 benimki de 14 olmak üzere iştahı var ama gece uykusu ooff perişanım kaç gündür gece en fazla 1 defa uyanan kendi yatağından çıkmayan çocuk bizim yatakta uyumsk istiyor gece 10 defa uyanıyor ve ağlıyor anlamsız bir şekilde
151120 Durukusunannesii benim kzımı. Uyku düzeni çok güzeldi çok şaşırıyorum şu an bu duruma umarım çabuk geçer çok zor 😥
Tugbageciken Durukusunannesii oglum 4 ay on günlük bu gece artık sabır tükendi başladık saat 3 buçuktan beri uyuyor MaşaAllah bir kere kalktı karnını doyurdum sonra yatış
Durukusunannesii Tugbageciken valla biz hiç uyumuyoruz resmen bakalm denerim onuda ise yarar umarım:)
Tugbageciken Durukusunannesii bizim ki hala uyuyor çok şükür bir hafta kullanıp düzene sokup bırakmak istiyorum Allah kısmet ederse 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
151120 nazlieylul sanırım birimde aynı azı dişler geliyor galiba çok hafif ateş huzursuzluk sürekli bir ağlak mod umarım çabuk geçer
nazlieylul 151120 bizim azı dişler de çıktı ondan öncesinde 14 aya grince öyle aç yaşadılar akşamları sürekli ağlama gün içinde hemen uyanma çok zordu valla ilk defa bukadar uzun sürdü
Papatya58 Durukusunannesii O damlanın içeriği temiz değil geçen onunla ilgili gönderi açıldı burada okumanızı tavsiye ederim.
Olric11 151120 uyumuyor Yemiyor durmuyor beni uyku mahvetti zaten mızmız huysuz kolik bir bebek dahada zorlaştı 😞
Neslimi 151120 Bir yaş sendromundan kaynaklanıyor olabilir benim oğlumda aynı çok farklı kendi istediği olsun istiyor