Kaderyerr kızlar 2 aylık bebeğim var iki üç gündür ağzında salya birikmesi olmaya başladı onunla alakası var mı bilmiyorum ama öğürmeyle birlikte öksürük oluyor. Acaba üşüttü mü üşüttüyse nasıl anlıyorsunuz burun akıntısı ateş yok şükür. Acaba diyorum tükürüğü mü bopazına kaçıyor da öksürüyor gün içinde ara ara oluyor bu durum. Sizde ağı tükürükleri başladı mı bebekleriniz öksürüyor mu. İnternette bazı sayfalarda öksürmesi normal diyor tükürük kaçtığı için bilgili anneler tecrübelerini yazabilir mi
3MelekAnnesi3 Kaderyerr öksürük benim ateşten bile korktuğum bir durum cunku ciğerlere direk nüfus ediyor eğer sık bir öksürük varsa mutlaka doktora gidin cnm
honeysmom Kaderyerr benim bebeğimde öksürüyor ara ara, özellikle emmeden sonra, gün içindede bazen öksürüyor, doktorada bilgisini verdim birşey demedi. Kontrol ettiğindede bir sorun görmedi ama öksürüğü çok sık ise mutlaka sizde doktora götürün.
3MelekAnnesi3 Kaderyerr bizim 3 aylıkken öksürük vardı doktora gittik film cektiler ciger hafif enfeksiyon gördü antibiyotik kullandık ama görsen sadece öksürük bebegin genel durumu gayet iyiydi ben içim rahat etsin diye götürmüştüm halbu ki