Mervecannn KIZım 22 aylık sabah 8 buçukta uyandı öğlen 1 de uyudu 2 buçuğa kadar akşam da 9 buçukta uyudu 3te kalktı saat 5 olacak hala uyumuyor delirecem ya ne olur akıl verin emmiyor bu arada
nursocum Mervecannn 23 aylık oğlum aynı şekilde uyku saatleri şu an sallıyorum bakalım inşallah uyurda bende uyurum 😅🥲
busraaldemir1485 Mervecannn Suyu bıktım demeyin ne olur sagliklilar şükredin. Ablam hamileydi demin konuştum kese boş çıkmış o kadar üzülmüş ki Allah herkese versin evlat. Varsın sağolsun sağlıklı olsunlar da uyumasinlar
defesiz Mervecannn bizimkide 9.5 aylık 4de uyandı ayağımda sallıyorum uyuyor bırakınca kalkıyor valla yoruldum ya uyu işte dimi🤔🤔
OykuAda Benim kızımın normalde uykuları duzenliydi son 1-2 haftadır gece 3 te kalkıp 5 e kadar uyumuyor. Şimdi uyutabildim . Geçici bir durumdur diye ümit ediyorum
muhendisanne1 OykuAda 2 gün evvel bi anne daha yazmıştı tam bu dönemde uyku gerilemesi oluyormuş 1 hafta falan sürüyormuş siz yine de önlem olarak ya birazcık daha geç uyutun ya da birazcık daha erken uyandırın ya da ya da gün içerisinde birazcık daha yorulmasını sağlayın umarım etkili olacaktır Allah kolaylık versin , benim bebeğimde 15 aylık ve 1 haftadır hep sallayarak uyutmak zorunda kalıyorum önceden desteksiz kendi uyuyordu sadece yatağına yatırıyordum ama 1 haftadır baya kötü haldeyiz gecenin 5 inde uyudu sürekli ağladı bu günler de geçecektir diye umut ediyorum sakin kalmaya çalışıyorum ki daha da çekilmez hale gelmesin çğnkü cidden çok yıpratıcı bi durum anne İçin ,…..
METEHAN28 busraaldemir1485 amin aynen size katılıyorum.Rabbim sağlık versinde.oglum 7aylık ben ayamı uzatıp yatmadım.hiç dalarak uyumuyo.
busraaldemir1485 Nemesiss Evet 5inde konuştuk yeni kapattık canı o kadar sıkkın ki uyuyamamis sıkıntıdan onu dinleyince bizimki de dert mi be çok şükür dedim bu arada benim bebiş de uyumuyor 😂 olsun buna da şükür
OykuAda muhendisanne1 her zamanki saatinde yatırmaya çalışıyorum düzeni bozulmasın diye. Ama gece kalkması başladığından beri geç yatıyor. Gece kalkınca da çok iletişim kurmadan tekrar uyutmaya çalışıyorum. Uyuyana kadar da 1.5 saat geçmiş oluyor. İnşallah geçer de eski düzene geri döneriz. Emerek uyuyan bir çocuktu ama akşam 7 sabah 7 uyku düzeni vardı. Geceleri kalksa bile emzirirdim 5 dk da geri uyurdu
METEHAN28 Mervecannn bazen benım kızımda öyle yapiyo erken yatınca gece kalkıyo.sbaha kadar uyumuyo.beklemekten başka çare kalmıyi biz annelerede🤷♀️
ikiprensannesii2 Erken yatırınca benim oğlumda öyle yapıyor. Bende 10dan önce yatırmamaya başladım. Tabi şimdi diş çıkarıyor sürekli uyanıyor
ezgidemir Benim oğlumda 17 aylık gündüZ bir buçuk saat uyudu gece tekrar üçte yattı beş bucukta kalktı hala sallıyorum . Doğduğundan beri düzelme sıfır uyumaz sürekli kalkar kaç doktora gittim çözüm yok Leyla gibiyim 😞 bin şükür sağlıklı olsunlar bunlarda geçer unuturuz 🙏
MySunny Mervecannn 3 te kalktığında,beşiğinden ya da yatağından hiç çıkarmayın.daha sabah olmadı deyip, geri yatırın.dirense de çıkarmayın beşikten.Bi kere kucağınıza aldınız mı,sabaha kadar çıkmak ister yataktan.ve daha çok ağlar,geri yatırdığınızda.