Efem123 Kizlar bu saat oldu sallıyorum saliyorum yokk uyumuyor dalmiyor yardım edin ağlamıyor kalkınca gülüyor oynuyor uyumaya gelince yok gözünü kapatıyor uyumuyor eli ayagi sürekli kıpır kıpır neden olabilir bilgisi olan varmı
Efem123 Efem123 3 4 gündur uyutuyodum dkka başı kalkiyodu bugün hiç uyumadı bu saat oldu hala uyutmaya çalışıyorum gündüz uykusu desen sıfır toplasan 1 saat uyur
Ayse969 Efem123 şuan bizjmki öyle bacaklarım da gözlerini açıp guluyo kendini alkışlıyo çok uykusu var ama huzursuz sallayıp duruyorum bende bı dalıp bı uyaniyo distendir diye düşünüyorum
birmelekannesiiio Efem123 keyfi yerindeyse bi sorun yok uyumak istemiyor 😂 birde sabah geç kalkıyorsa gündüz uykusunu alıyorsa ondan da uyumaz gece
Efem123 Ayse969 9 ay atağı diye bişey varmı acaba 8 dışı var dış olabilirmi bilemedim tetagil sürdüm biraz önce belki dış falandr diye bütün dişlerini cikarcak sanırım üste 4 altta 4 disi var simdiden
Efem123 birmelekannesiiio yok gündüz uyku uyumuyor hiç nerdeyse bıkez uyuyo oda yarım saat fln bile değil bazen bidaha sallıyorum 10 15 dk yatar kalkar sabahta erken kalkıyor zaten gece sürekli saat başı kalkıyor anlamdım böyle uyku olamaz yani hiç uyumuyor ki 🤔
Zeynepkrkt Maalesef bizdede ayni sorun vardı bı aydır doktor tavsiyesi ile baybay damla kullandık şükür uyku düzene giriyor gibi