Kbrburk Kizlar biraz hasta gibiydim dedim c vitamininolsun portakal yedim 3 tane filan gün içerisinde benim de çok gazim var bebegimde etmiyor beni acıktı iyice emdi hem kusuyo hemde uyumuyo çok huysuz vicdan azabından ölücem benim yüzümden mi böyle diye 😢😢
Mcan Kbrburk sizin gazınızla onun alakası yok merak etmeyin siz iyi olmalısınız ki oda iyi olsun. Hiç vicdan azabı çekmeyin kimyon için.
Ttugbaa Kbrburk portakal çok gaz yapar canım kimyonlu su iç bilemiyorum başka seyler ye bol limonlu ıhlamur zencefilli bal çok iyi gelir geçmiş olsun
Eflin_06_10 Kbrburk bebeğin ayaklarını bisiklet çevirmiş gibi karnına çekin vodeo izleyin ons göre ayrıca ağrı krsici bı çay kaşığı verebilirsiniz o com işe yarıyor
cileklisakiz Kbrburk o kızarıklıklar alerji olabilir alerjisi olduğu içinde huysuzlaşmış olabilir. Yediğinize dikkat ederek neyin bebeğe dokunduğunu bulmaya çalışabilirsiniz. Ama aynı zamanda gazıda olabilir bol bol masaj gerekirse sıcak duş ve bebeğe 2 çay kaşığı kimyon çayı içirebilirsiniz gazını alır